Zanni a dezvăluit motivul pentru care nu pleacă niciodată în vacanță. De ce nu-l suporta pe Marius Manole

Zanni a vorbit recent despre planurile de viitor pe care le are, dar și despre sacrificiile pe care le face. Fostul câştigător de la Survivor a dezvăluit de ce nu pleacă niciodată în vacanţă!

23 feb. 2022, 12:58
Zanni a dezvăluit motivul pentru care nu pleacă niciodată în vacanță. De ce nu-l suporta pe Marius Manole
 Zanni a dezvăluit motivul pentru care nu pleacă niciodată în vacanță

Zanni a dezvăluit motivul pentru care nu pleacă niciodată în vacanță. Fostul câştigător de la Survivor a fost invitatul lui Marius Manole în cadrul emisiunii „Întrebarea mesei rotunde”. Cei doi s-au văzut pentru prima dată, iar Zanni a menționat că nu avea o părere prea bună despre Marius Manole! „La prima vedere, nu mi-a plăcut de tine. Acum mi-am schimbat părerea. Așa fac mereu înainte să cunosc oamenii”, a spus Zanni.

 Zanni a dezvăluit motivul pentru care nu pleacă niciodată în vacanță

Fostul câştigător de la Survivor a mărturisit că nu dă bani pe lucruri care nu îi trebuie neapărat și că preferă să economisească. De exemplu, chiar dacă ar putea merge în vacanță, acesta preferă să strângă bani! „Nu plec niciodată în vacanță, pun banii la ciorap. Într-un an-doi mă mut la casa mea, vreau să-mi întemeiez o familie. Când găsesc femeia potrivită, aia e. Vreau să am copii, să-i cresc frumos, să le povestesc de Moș Crăciun”, a declarat Zanni.

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, detalii despre experiența traumatizantă din orfelinat: „Am crescut precum animalele. Eram bătut și nu știam de ce”

Acesta a vorbit şi despre experiența trăită în Republica Dominicană, la „Survivor România”, inclusiv despre relaţia cu fosta gimnastă Ana Porgras. „A Fost o poveste, du-te-vino, mi-a înșelat așteptările, nu pe mine. Acolo am învățat să înot, am învățat multe. Toți erau dușmanii mei, inclusiv cei din echipa mea. Jador e un băiat super sufletist, mi-a plăcut de el, voiam amândoi să reușim. Dar nu am rămas prieten cu nimeni”, a spus Zanni.

O nouă idilă la Survivor România. Cătălin Zmărăndescu și Natalia Duminică, noul subiect de bârfă printre concurenți