Zanni s-a întors la orfelinat. Când a ajuns, a izbucnit în plâns: „S-au schimbat multe” VIDEO

Zanni s-a întors la orfelinat. Tânărul care a câştigat Survivor România, sezonul 2, a vrut să viziteze un loc drag sufletului său, unde a trăit şi bune, şi rele. Odată ajuns acolo, a rămas fără cuvinte pentru câteva secunde, la un moment dat chiar i-au dat lacrimile.

22 oct. 2021, 22:02
Zanni s-a întors la orfelinat. Când a ajuns, a izbucnit în plâns: „S-au schimbat multe” VIDEO
Zanni s-a întors la orfelinat

Zanni s-a întors la orfelinat. Povestea tânărul care a câştigat concursul de la Kanal D a impresionat o ţară întreagă. Timp de opt ani a crescut la un centru de plasament, pe care, recent, a dorit să îl revadă, deoarece simte că „nu şi-a reglat conturile” cu acel loc

A luat mai multe prăjituri pentru copiii de acolo şi a fost gata să revadă locul unde a petrecut câţiva ani buni, iar asta l-a emoţionat foarte tare.

Citeşte şi: Zanni s-a împăcat cu Ana Porgras? Ce a dezvăluit câştigătorul de la Survivor România: „I-am scris”

Zanni s-a întors la orfelinat

Nu am mai fost aici de doi, trei ani, deci o să fie o surpriză şi pentru mine. Simt că nu mi-am reglat conturile, prea m-am rupt brusc de locul acesta, fără explicaţii, fără rămas-bun. Viaţa m-a luat şi m-a smuls, am fost obligat să mă concentrez pe alte chestii.

Am stat aici timp de opt ani, de la şase până la paisprezece ani. Acum, când văd centru unde am locuit îmi amintesc câte am trăit aici, câte certuri, câte emoţii… un amalgam de sentimente. S-au schimbat multe, nu mai arată deloc cum era„, a spus Zanni la „Fiţă cu Adiţă”, în timp ce se îndrepta către locul unde a trăit timp de opt ani.

Zanni, despre cele mai puternice traume de la orfelinat

Au fost niște momente în care am crezut că femeia la care eram în plasament era parte dintr-o organizație. Am avut multe momente în care am crezut că o să mă dea afară, deși nu mă puteam descurca pe cont propriu.

Era o femeie mai strictă, nu prea lăsa de la ea, trebuia să o înțeleg eu mai mult decât mă înțelegea ea pe mine. Era mai nervoasă decât eram eu, copil fiind, se certa cu mine ca și cum aș fi fost un adult. Asta m-a marcat. Dar, mai ales, m-a durut faptul că îmi rupea toate relațiile de prietenie pe care le aveam cu fete, colegi.

La școală, părinții altor colegi se atașau de mine și, ca să mă pedepsească, pentru că vedea că nu mai ține faptul că mă amenința că nu îmi mai dă bani sau nu mă lasă la calculator, îmi rupea relațiile de prietenie„, a declarat Zanni pentru Viva.ro.


loading...