Zanni își vinde casa. Unde vrea să se mute câștigătorul Survivor România: „Să vedem cât va dura”

Zanni își vinde casa. În urmă cu aproape un an, tânărul anunța că și-a îndeplinit cel mai mare vis: reușise să își cumpere o casă superbă, dar și o mașină. Acum, câștigătorul Survivor a luat o decizie total neașteptată și pare că vrea să se mute.

08 aug. 2023, 17:02
Zanni își vinde casa. Unde vrea să se mute câștigătorul Survivor România: „Să vedem cât va dura”
Zanni își vinde casa

Zanni își vinde casa. Câștigătorul Survivor România nu mai suportă să stea departe de București și vrea să vândă locuința din Ilfov. Artistul a postat un anunț pe contul său de socializare, în care spune că vrea să dea la schimb casa cu cinci camere pe un apartament de trei camere.

Citește și: Zanni o face praf pe Ana Morodan. Declarații dure la adresa influenceriței: „Merită să fie bătută și închisă în lanțuri”

Zanni își vinde casa

Schimb casă verde full smart 5 camere, 3 băi, full mobilată premium, panouri fotovoltaice – cu apartament în București, sector 1-2-3”.

La sfârșitul anului trecut, Zanni a povestit extrem de încântat că nu s-a gândit niciodată că el, un băiat crescut la casa de copii, va reuși să aibă o bucurie atât de mare.

Sunt la casa mea! Sunt prea fericit, s-a întâmplat totul atât de repede. Mi-era greu să cred că o să am apartamentul meu, darămite şi casă, şi maşină.

Vă mulţumesc vouă pentru că l-aţi iubit pe Zanni, exact aşa cum este el, cu rele şi mai ales cu rele. Pot să zic că-s mulţumit, împlinit şi fericit. Să vedem cât va dura”, a spus solistul pe una dintre paginile sale de pe reţelele sociale.

Zanni a vrut să se sinucidă

Puternic și luptător. Așa îl știe toată lumea pe Zanni, însă puțini știu că în trecut acesta nu era deloc mulțumit cu viața pe care o avea, fiind la un pas să își ia viața. Acesta se simțea marginalizat, din cauza faptului că stătea la cămin.

Stăteam într-un cămin în care era tot disconfortul. Aveam momente în care voiam să mă sinucid. Nu-mi plăcea acasă, nu-mi plăcea viața mea, deloc. Singurul meu moment în care mă recream era fix după școală.

Fugeam repede undeva cu tovarășul meu să facem poze că începuse viața virtuală. Eu, neavând viață socială că lumea mă marginaliza că stăteam la cămin”, a povestit acesta.