Zanni nu se lasă și intră din nou în ringul de box. Cu ce adversar periculos se va lupta

Zanni pare că a prins gustul luptelor de pe ringul de box, așa că este pregătit să revină în forță. De această dată, adversarul lui este un influencer percheziționat că s-a filmat cu un pistol.

07 nov. 2022, 16:42
Zanni nu se lasă și intră din nou în ringul de box. Cu ce adversar periculos se va lupta

Zanni  pare că a prins gustul luptelor de pe ringul de box, așa că este pregătit să revină în forță. După ce de curând l-a învins pe trapperul Gheboasă, acum se pregătește să demonstreze din nou că e cel mai bun.

Zanni se va lupta cu rapperul Albert NBN

Câștigătorul de la ,, Survivor România” este tot mai pregătit să demonstreze că nimeni și nimic nu îl doboară. Acesta revine și mai puternic în ringul de box și speră să facă impresie bună și de această dată. Conform Fanatik, acesta se va lupta de această dată cu rapperul Albert NBN. Albert NBN  este cunoscut în lumea rapperului, însă din câte se pare ar fi avut și ceva probleme cu legea. Mai exact, în urmă cu ceva timp acesta s-a filmat pe internet și a pozat în mafiot, cu un pistol în mână. Autoritățile s-au sesizat imediat.

Astăzi, 04.12.2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus in executare un mandat de percheziție domiciliară, la o adresă din București, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.În fapt, polițiștii s-au sesizat din oficiu, în luna noiembrie, după vizualizarea în mediul on line, a unor videoclipuri, în care un tânăr prezenta în materialele video și o armă. Bărbatul a fost identificat. Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, au fost identificate si ridicate, un pistol cu gaze de calibrul 9 mm, supus autorizării și 62 de cartușe din muniția aferentă, deținute in mod ilegal”, scria în comunicatul polițiștilor.

Zanni și-a cumpărat mașină și casă din banii strânși

După ce mult timp s-a luptat prin orfelinate, Zanni a muncit din greu să poată să își croiască un viitor în viață și iată că a ieșit soarele pe strada lui. De curând acesta si-a achiziționat propria casă și mașină, lucruri de care este foarte mândru. Cu toate acestea, nu se oprește aici și vrea să demonstreze tuturor că poate urca și mai sus în carieră, așa că se zbate din greu să obțină cele mai bune contracte.

,,Sunt la casa mea! Sunt prea fericit, s-a întâmplat totul atât de repede. Mi-era greu să cred că o să am apartamentul meu, darămite şi casă, şi maşină. Vă mulţumesc vouă pentru că l-aţi iubit pe Zanni, exact aşa cum este el, cu rele şi mai ales cu rele. Pot să zic că-s mulţumit, împlinit şi fericit. Să vedem cât va dura”, a scris solistul pe una dintre paginile sale de pe reţelele sociale.

Citește și: Dana Budeanu l-a luat la rost pe Rafila despre sistemul medical din România: „Este o bătaie de joc continuă. De ce nu se rezolvă?” Ce i-a răspuns ministrul Sănătăţii

Citește și: Calendar ortodox 8 noiembrie 2022. Cruce roşie, Sfinţii Mihail şi Gavril, ocrotitorii mamelor, copiilor şi celor bolnavi. Rugăciune făcătoare de minuni către Sfinţii Arhangheli