Zanni și-a ieșit din pepeni la Survivor All Stars și a dărâmat tot ce i-a stat în cale: „Aproape zilnic îmi pierd speranța”

Zanni a răbufnit la Survivor All Stars, după ce echipa lui a pierdut în fața Războinicilor. Faimosul a doborât tot ce i-a stat în cale.

01 mart. 2024, 11:13
Zanni și-a ieșit din pepeni la Survivor All Stars și a dărâmat tot ce i-a stat în cale: „Aproape zilnic îmi pierd speranța”
Zanni, pachet de nervi la Survivor All Stars, după încă un eșec al Faimoșilor

În utlima ediție de la Survivor All Stars, în care Jador a fost descalificat, iar Cătălin Moroșanu a fost eliminat, în urma duelului cu Zmărăndescu, Zanni a avut un moment de nebunie totală, în care a dărâmat tot ce i-a stat în cale.

Citește și: Cătălin Moroșanu, ELIMINAT de la Survivor All Stars, în urma duelului cu Cătălin Zmărăndescu: „Este o lecție de viață. M-a făcut mai bun”

Faimoșii se află într-o situație disperată, după ce tot mai multe persoane din echipa lor au părăsit competiția. Zanni s-a arătat supărat și dezamăgit de rezultat, după ce Războinicii i-au bătut cu scorul de 7 la 6, motiv pentru care a dărâmat tot ce a văzut în fața ochilor, fiind ajutat și de Jador. Zanni a dezvăluit că e extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă și că își pierde speranța pe zi ce trece.

„Ca multe alte finaluri, că au spus (n.r. Războinicii) că este finalul meu. Finalurile mele sunt multe. Suntem mulți îndemânatici aici. Cam ăsta e Zanni de acum 3 ani de zile, numai că acum 3 ani aveam ocazia să intru de 5-6 ori pe traseu și nu avea cine să îmi stea în față. Acum îmi cam pierd speranța.

Aproape zilnic îmi pier speranța. Cât am dat azi pe traseu, nervi, energie și calcule… Am calculat tot și să ajungem tot aici… Mă deranjează că nu mănânc și că s-a pierdut jocul, mă deranjează că s-a intrat a treia oara pe traseu, în cazul Ștefaniei (n.r. Stănilă) și nu a reușit să treacă de primele două curbe, adică mă uitam la bila aia și cea din dreapta nu mai făcea stânga. Mergea tot în față. I-am spus că încă are timp”, a spus Zanni, în cadrul emisiunii Survivor All Stars.

Citește și: Jador, descalificat fără drept de apel din Survivor All Stars. Foștii colegi îl pun la zid pe manelist pentru comportamentul nepotrivit: „E cel mai dezonorant mod de a părăsi competiția”

Dezamăgit, tânărul a dărâmat tot ce i-a stat în cale, sub ochii colegilor săi. Deși recunoaște că Ștefania Stănilă a avut o performanță excelentă în traseele anteriore, el se aștepta să câștige un punct și în confruntarea finală.

„Aveam jumătate de traseu în față, încă avea timp. Știam că trebuie să iau avantaj mare pentru că știam că vine Ștefania. Era și finalul ei. În schimb, Ștefania pe traseele anterioare a dat 3 din 3. Nu i-am mai căzut. A reușit să se focuseze. Și la primul punct pierdut a dat bine. I-a căzut bila aia, care ar fi făcut al treilea punct, adică s-a descurcat de minune pe traseu. A treia oară nu știu ce s-a întâmplat. Tensiune, presiune. Nu mai făcea stânga, adică nu a mai fost ea în finala aia.

De aceea m-am enervat, nu că a pierdut. Și dacă se pierdea la secundă, aia era. M-am enervat că nu am  mai văzut-o pe ea în finalizare. Ea nu mai era acolo. Bila nu mai făcea stânga și i-am zis «Stânga, stânga. Hai din nou». Ștefania (n.r. Ștefan) nu ajunsese. De aceea m-am enervat și am aruncat cu alea pe acolo. A pierdut. Nu mai era ea în momentul ăla.

Ce să zic acum? Trebuia să o iau pe Ana. Vor mai fi poate ștafete sau puncte decisive. Eu calculez, preconizez, dar pe asta nu o preconizam. (…) La joc mi-am dat sufletul. Am urlat pentru toată lumea. Dădeam energie fiecăruia. Părea să fie bine, dar când la a patra nu a făcut stânga la aceeași curbă… acolo am văzut negru. Am zis să nu jignesc pe nimeni, nu mă iau de nimeni, dar trebuie să distrug ceva. M-am uitat în stânga, am luat steagurile alea și am dat cu ele”, a mai declarat Zanni, în cadrul emisiunii Survivor All Stars.