Zanni, trădat de TJ Miles la Survivor All Stars: „Singurul care-l poate ajuta sunt eu, nu văd de ce ar căuta simpatia altcuiva”

Zanni se simtre trădat de TJ Miles, în contextul în care la Survivor All Stars au mai rămas doar șase concurenți, iar stategiile sunt din ce în ce mai mârșave.
Filip Stan
23 mai 2024, 14:49
Zanni, trădat de TJ Miles la Survivor All Stars: „Singurul care-l poate ajuta sunt eu, nu văd de ce ar căuta simpatia altcuiva”
Zanni a fost trădat de TJ Miles, prietenul lui de la Survivor All Stars

Competiția devine din ce în ce mai strânsă la Survivor All Stars, așa că toți concurenții urmăresc să facă strategii, pentru a ajunge cât mai departe. Înainte de a pleca spre proba de imunitate ce a avut loc în ediția din 22 mai, cu toții au împărtășit fel de fel de păreri cu privire la ce s-ar putea întâmpla pe viitor. Zanni și-a exprimat suspiciunile cu privire la prietenia pe care TJ  Miles o are față de el și cu privire la modul suspect\ în care acesta s-a comportat în ultimul timp.

„M-am trezit ca în fiecare dimineață, cu chef de viață și fericit”, a declarat Sorin.

Citește și: TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca, la Survivor All Stars. Pentru că nu a avut inel, i-a oferit o pungă de orez: „Îmi doresc să stau toată viața lângă tine”

„Sunt pregătit mental, fizic, încărcat din toate punctele de vedere”, a spus și TJ Miles.

„Am dormit bine, acum se fac strategii, alianțe. Simt tăceri, fisuri, TJ Miles azi dimineață nu mi-a mai zis „Neața”, cum spunea mereu, a zis doar la restul. Era treaz, făcea focul cu Ciobanu, simt o apropiere între ei doi. Singurul care-l poate ajuta pe prietenie și colegialitate sunt eu, nu văd de ce ar caută simpatia altcuiva”, a spus și Zanni.

„Francesca mi-a dat cel mai bun sfat, mi-a zis să nu am încredere în nimeni. Știam asta, dar a fost bine să mi-o valideze și ea. Singura competiție a mea e cu mine”, a completat TJ Miles.

Citește și: Florin Salam, părere sinceră despre Zanni după ce l-a văzut la Survivor All Stars: „Vouă de ăștia vă place, la unii dintre voi”

Înainte de a pleca la proba care le putea aduce colanul de imunitate, concurenții și-au arătat dorința de a lupta cât mai  bine, pentru a ajunge mai aproape de trofeu. De asemenea, revederea persoanelor dragi, cu o seară înainte, le-a oferit și mai multă putere și dorință de a cuceri podiumul.

„După ce a venit familia noastră, mă aștept să se întâmple orice. Sunt atât de fericit, încât sunt pregătit pentru orice. Chiar sunt curios ce fel de recompense o să mai fie”, a mai spus TJ Miles.

„Să vedem cum ne surprinde competiția, pentru că ele pot fi și plăcute, și neplăcute, dar trebuie să luptăm și să rămânem în competiție”, a adăugat și Andrei Ciobanu.

„Sper să fie unul dintre ce mai grele trasee, ne apropiem de finală. Cu toții ne gândim la poziția noastră în competiție, mai este puțin și vrem să ajungem în finală”, spune Iancu Sterp.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Doctorul Vlad Ciurea a dezvăluit gestul banal care îți poate provoca un accident vascular cerebral: “Este adevărat”
Capital.ro
ÎȚI IA BANII pe loc. Românii au fost deja notificați de stat. E OBLIGATORIU să informezi în scris
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Filmul de pe Netflix pe care nu trebuie să-l ratezi. Un divorț cu năbădăi
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
TAXĂ pentru toți cei cu PERMIS AUTO. Șoferii români, obligați să o achite
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Nicu Ștefănuță câștigă un nou mandat în Parlamentul European ca independent
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?