Zâzanie pe Aleea Celebrităţilor. Rebengiuc despre Stela Popescu: Spune aceleaşi glume de 50 de ani

Actorul Victor Rebengiuc consideră că soţia sa, actriţa Mariana Mihuţ, ar fi meritat o stea pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti, înaintea actriţei Stela Popescu, care „spune aceleaşi bancuri de 50 de ani”.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 09:27
Zâzanie pe Aleea Celebrităţilor. Rebengiuc despre Stela Popescu: Spune aceleaşi glume de 50 de ani

Victor Rebengiuc consideră că partenera sa de viaţă este o actriţă foarte talentată şi ar fi meritat să primească o astfel de „distincţie” înaintea altor artişti celebri precum Stela Popescu.

„După primele două-trei steluţe care s-au dat acolo, acum a început, aşa, să se dea la grămadă. După părerea mea, primul care ar fi meritat să primească acea stea ar fi fost Liviu Ciulei, iar după aceea Pintilie. Au organizat un soi de referendum dintr-ăsta – hai să premiem actorii cei mai buni şi în luna în care s-au născut le punem steaua”, a spus actorul pentru Ring.

Victor Rebegiuc susţine că soţia sa este o actriţă mult mai bună ca Stela Popescu. „Păi, are Stela Popescu stea înaintea Marianei Mihuţ? Cum adică? Păi, cine e Stela Popescu, care spune aceleaşi bancuri de 50 de ani, şi cine e Mariana Mihuţ, care are un repertoriu de roluri extraordinare făcute până acum?”, a mai spus soţul Marianei Mihuţ.

Despre soţia sa, actorul are doar cuvinte de laudă. „Este o actriţă deosebită. Pe mine mă uimeşte de fiecare dată, cu fiecare rol pe care îl joacă. Noi nu lucrăm acasă, nu stăm să ne sfătuim. Fiecare are concepţia lui, are treaba lui, fiecare are altă metodă de a se apropia de rol. În plus, vreau să am surpriza de a o vedea pe scenă”, a adăugat Victor Rebengiuc.