Zborul MH370. Epava unui avion plin cu schelete umane, descoperit în Filipine

Rămășițele unui avion în care au fost găsite scheletele celor decedați și steagul Malaeziei au fost descoperite de o femeie, în timp ce se afla la vânătoare de păsări. Există speculații conform cărora, ar fi vorba chiar de resturile zborului MH370, dispărut în 2014.

13 oct. 2015, 10:04
Zborul MH370. Epava unui avion plin cu schelete umane, descoperit în Filipine

Poliția a confirmat faptul că au fost primite mai multe rapoarte în legătură cu descoperirea pe Insula Sugbai, din provincia Tawi-Tawi, scrie observator.tv.

Femeia care a declarat că a găsit rămășițele avionului este mătușa unui tehnician audio pe nume Jamil Omar, care a contactat poliția din Malaezia pentru a povesti întâmplarea. Aceasta se afla împreună cu alte persoane la vânătoare de păsări, când ar fi dat peste epava avionului. Conform declarațiilor, femeia ar fi intrat în fuzelajul zdrobit, unde a găsit scheletul pilotului, dar și un steag al Malaeziei.

Citeşte şi Zborul MH370: Maldive caută resturi ale avionului dispărut

Speculațiile conform cărora epava ar putea aparține zborului Malaysia Airlines care a dispărut în luna martie a anului trecut , cu 239 de oameni la bord, au crescut.

Totuși, reprezentanții poliției rămân rezervați în legătură cu acest raport, așteptând confirmarea autorităților franceze, care au descoperit la începutul acestui an, în Oceanul Indian, o bucată de aripă, componentă a aeronavei cu pricina.

Fiind considerată distanța dintre cele două resturi de avion, aceștia au considerat că este aproape imposibil ca ambele să aparțină aceluiași vehicul aerian, însă nu au exclus posibilitatea ca bucata de aripă găsită în ocean să se fi desprins de avion imediat după decolare.

Citeşte şi Zborul MH370: Un al doilea fragment de avion a fost găsit pe insula Reunion

Cazul zborului MH370 dispărut de pe radarele aeriene anul trecut, rămâne, în continuare, un mister.