Zece ani de WikiLeaks: Julian Assange, aduce SURPRIZA din OCTOMBRIE. Hillary este direct vizată

Julian Assange, sărbătoreşte zece ani de WikiLeaks prin noi dezvăluiri din documentele lui secrete. Assange se află de 10 ani în Ambasada Ecuadorului. Fondatorul WikiLeaks şi-ar fi dorit să vorbească  în public de la balconul ambasadei, dar s-a răzgândit, din motive de securitate şi va intra în legătură cu publicul online.

03 oct. 2016, 07:37
Zece ani de WikiLeaks: Julian Assange, aduce SURPRIZA din OCTOMBRIE.  Hillary este direct vizată

Fondatorul WikiLeaks va fi prezent la un eveniment din Berlin, luni, via unui video link şi va aduce „Surpriza din Octombrie” – o serie de noi documente clasificate care ar putea să îi dea serioase bătăi de cap candidatei democrate la Casa Albă, Hillary Clinton,fosta Primă Doamnă a SUA.

La sfârşitul lunii septembrie, în weekend, WikiLeaks a anunţat că va da publicităţii o nouă serie de documete clasificate care o vor pune în încurcătură pe aspiranta la fotoliul prezidenăţial de la Casa Albă. Unele voci au sugerat că va fi vorba despre informaţii cu efect de „teaser” care vor produce „Surpriza lunii Octombrie”, potrivit Heat Street.

Citeşte şi Alegeri SUA: Hillary Clinton are un avans de 5% în faţa lui Donald Trump

Este vorba mai exact despre aproximativ 20.000 de e-mail-uri ale DNC (Comitetul Naţional Democrat) în care se fac dezvăluiri despre o presupusă fraudare a alegerilor primare, câştigate de Clinton în detrimentul contracandidatului ei, Bernie Sanders.

Aceste dezvăluiri recente au dus la demisia unor membri democraţi, inclusiv cea a preşedintei DNC, Debbie Wasserman Schultz.