Zece „îngeri” noi în echipa Victoria’s Secret. Cine sunt şi cum arată noile modele FOTO

Gigantul american Victoria's Secret a anunţat cine sunt noile supermodele care vor defila în ţinute provocatoare alături de nume deja celebre, precum Alessandra Ambrosio şi Adriana Lima.

29 apr. 2015, 16:12

Pe lista noilor achiziţii a celor de la Victoria’s Secret se află Martha Hunt, de 26 de ani. Originară din Carolina de Nord, superba blondă se menţine în formă făcând surf şi dansând. Nu ţine nicio dietă specială, ba chiar îi place să gătească şi, în plus, este cea mai bună prietenă a cântăreţei Taylor Swift.

Citeşte şi Cum să ai un fund de fotomodel. Exerciţii Victoria’s Secret VIDEO

Jasmine, de 24 de ani, este originară tot din Statele Unite, are 24 de ani şi a făcut gimnastică de performanţă. A mai urcat pe podium pentru branduri celebre.

Portugheza Sara Sampaio, de 23 de ani, este expertă în karate, dar se relaxează cântând la vioară şi făcând surf. Un înger exotic, pasionat de box, este Lais Ribeiro, de 24 de ani, o braziliancă îndrăgostită de salsa.

De pe lista noilor achiziţii ale celebrei firme de lenjerie nu putea lipsi o rusoaică. Kate Grigorieva are 25 de ani, este absolventă de arte, dar şi dansatoare profesionistă. O apariţie inedită este şi suedeza Elsa Hosk, de 26 de ani, fostă jucătoare profesionistă de baschet. Ea a renunţat însă la sport în favoarea carierei în modelling.