Zece poziţii pentru cele mai tari orgasme

Intotdeauna au existat suspiciuni cum că ar fi anumite poziţii care ar ajuta femeia, dar şi bărbatul să obţină mai repede şi mai puternic un orgasm.

RomaniaTV.net
05 mai 2013, 08:26
Zece poziţii pentru cele mai tari orgasme

Expertii sustin ca există pozitii sexuale care favorizeaza orgasmul, ajutandu-ne sa-l obtinem si sa traim placeri greu de imaginat. Noi vi le impartasim si va oferim, astfel, cele mai bune 10 pozitii pentru cele mai tari orgasme pe care le-ati trait vreodata!

1. Pozitia fluturelui sau pozitia modificata a misionarului

Femeia sta pe spate, cu soldurile insa spre marginea patului, iar barbatul penetreaza. In momentul penetrarii, ea isi pune picioarele in jurul umerilor lui si se poate misca usor inainte si inapoi, atat cat ii permite unghiul pozitiei. Stimularea din aceasta pozitie este de mare senzatie, iar penetrarea foarte adanca, astfel incat poate duce la orgasm vaginal si pot crea contractii mari si dese in valuri de placere.

2. Cu sceptrul in mana

Ambii parteneri o pot executa, desi celui care sta deasupra s-ar putea sa-i fie mai usor, totusi. Formati un cerc din degetul mare si cel aratator, cu care sa cuprindeti penisul la baza lui. Trageti pielea pana jos, astfel incat sa dezveliti complet santul balano-preputial. Acolo sunt concentrati cei mai multi nervi ai penisului, asa ca incercati penetrarea in acest mod.

3. Stimuland clitorisul

Clitorisul si stimularea lui sunt extrem de importante cand vine vorba despre placerea femeii. Barbatul trebuie sa formeze litera V din degetul aratator si cel mijlociu al mainii. Asezati apoi acest V de o parte si de alta a clitorisului si impingeti degetele in sus. Miscarea va va dezvalui clitorisul in toata splendoarea lui si astfel veti putea oferi partenerei o placere pentru care va va multumi in mod sigur.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro