Zece rachete ucrainene au lovit cu precizie Insula Șerpilor. Sistemul de rachete antiaeriene Pantsir-S1 al rușilor, distrus VIDEO

Forțele Armate ale Ucrainei au lovit din nou pozițiile invadatorilor ruși pe Insula Șerpilor, din Marea Neagră. Comandamentul operațional "Sud" a postat un videoclip cu atacul asupra insulei, filmat de o dronă ucraineană.

28 iun. 2022, 10:21
Zece rachete ucrainene au lovit cu precizie Insula Șerpilor. Sistemul de rachete antiaeriene Pantsir-S1 al rușilor, distrus VIDEO
Zece rachete ucrainene au lovit cu precizie Insula Șerpilor

Zece rachete ucrainene au lovit cu precizie Insula Șerpilor. Armata ucraineană a anunțat că a bombardat din nou Insula Șerpilor și a provocat serioase pagube la instalațiile militare rusești, inclusiv distrugerea sistemului de apărare antiaeriană, scrie site-ul săptămânalului Novoe Vremia. După cum se vede din imaginile video, au fost înregistrate 10 lovituri precise cu rachete ale ucrainenilor, iar una dintre ele a distrus un sistem de rachete antiaeriene Pantsir-S1.

Război în Ucraina. VIDEO: Momentul în care un Javelin ucrainean doboară un elicopter rusesc

Zece rachete ucrainene au lovit cu precizie Insula Șerpilor. Rusia a mai suferit pagube după atacurile cu rachetă ale Ucrainei. La începutul lunii mai, armata ucraineană a distrus bărci rusești și un elicopter pe Insula Șerpilor. După ce la începutul verii serviciile de informații au raportat că Federația Rusă a desfășurat acolo sisteme de rachete Torah și Pantsir, pe 17 iunie, Marina ucraineană a lovit un remorcher rusesc care transporta pe insulă armament și trupe cu o rachetă Harpoon. Pe 22 și 26 iunie, ucrainenii au continuat să lovească insula cu mai multe lovituri de rachete.

Încă un înalt ofiţer rus a fost omorât în războiul din Ucraina. Propaganda Kremlinului îl numeşte erou

Altfel, în urma unei cereri din partea guvernului din Ucraina vizând echipamente medicale şi de protecţie şi echipamente specializate în caz de riscuri pentru sănătatea publică, cum ar fi ameninţările chimice, biologice, radiologice şi nucleare (CBRN), Comisia Europeană şi-a mobilizat noile rezerve ”rescEU” pentru situaţii de urgenţă, a anunţat luni această instituţie într-un comunicat.