Zece răniţi după ce două maşini au intrat, una după cealaltă, în pârâul Hodoşa, în Mureş

Zece persoane au fost rănite în noaptea de luni spre marţi în zona localităţii Isla din judeţul Mureş, după ce autoturismele în care se aflau au ieşit de pe carosabil, unul după celălalt, şi s-au oprit în pârâul Hodoşa, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Andreea Pop.

RomaniaTV.net
10 iul. 2018, 08:07
Zece răniţi după ce două maşini au intrat, una după cealaltă, în pârâul Hodoşa, în Mureş

Potrivit sursei citate, cele două autoturisme circulau unul după celălalt pe DJ 153 A dinspre localitatea Isla spre direcţia de mers către Hodoşa, iar la o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, au intrat în pârâu.

„Este vorba despre două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 17 ani care a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă ajungând în albia unui râu, urmat fiind de un alt tânăr, în vârstă de 25 de ani, care, la fel, în timp ce conducea, a pierdut controlul autoturismului şi a părăsit partea carosabilă ajungând în albia aceluiaşi râu. Se pare, din primele cercetări, că ar fi vorba despre neadaptarea condiţiei la condiţiile de drum”, a declarat Andreea Pop.

Tânărul de 17 ani a fost rănit grav, iar alte nouă persoane au ajuns la spital cu răni uşoare.

„În autoturismul condus de tânărul de 17 ani de aflau şase persoane, iar în autoturismul condus de tânărul de 25 de ani se aflau patru persoane. Astfel a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 17 ani şi rănirea uşoară a celorlalţi nouă. În urma interogării şi verificării bazelor de date s-a stabilit clar că tânărul de 17 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, astfel a fost întocmit dosar penal. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă”, a afirmat Andreea Pop.

Potrivit acesteia, din primele cercetări nu rezultă că ar fi fost vreo întrecere între maşinile conduse de cei doi tineri.