Zece tineri, la spital, după ce au căzut de pe un tir aflat în mers

Zece elevi din Odorheiul Secuiesc au ajuns la spital, vineri seară, după ce au căzut de pe platforma unui tir aflat în mers. Elevii se aflau la o paradă şi erau căţăraţi pe tirul care străbătea străzile oraşului. Două fete au rămas internate la spital cu traumatisme craniene şi fracturi.

RomaniaTV.net
12 mai 2012, 05:47
Zece tineri, la spital, după ce au căzut de pe un tir aflat în mers

Tinerii din Odorheiul Secuiesc au sărbătorit, vineri, Zilele Elevilor, printr-o paradă care s-a vrut asemănătoare cu Liberty Parade. Ei au mers prin oraş căţăraţi pe platforma unui tir.

Într-o curbă, vehiculul a intrat în balans. Adolescenţii s-au agăţat de bara de protecţie, dar aceasta s-a rupt. Mai mulţi tineri au căzut pe asfalt, iar zece dintre ei au fost răniţi şi au ajuns la spital. Trei adolescente sunt în stare gravă, ele au suferit fracturi in zona capului şi a bazinului.

După accident, petrecerea adolescenţilor a continuat însă la fel de periculos. Ei au continuat plimbarea prin oraş pe un tractor, au deschis uşile maşinilor în mers sau au făcut întreceri de tăiat lemne cu drujba. Poliţia a declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele incidentului şi dacă au fost luate toate măsurile de protecţie pentru această manifestare.