Zeci de cămile, descalificate de la un concurs de frumuseţe. Motivul: Aveau BOTOX injectat și lifting facial

Zeci de cămile au fost descalificate de la un concurs de frumuseţe, organizat în Arabia Saudită. Decizia vine după ce s-a descoperit că stăpânii le injectaseră botox, lifting facial, dar şi alte retuşuri, ca să fie mai arătoase.

09 dec. 2021, 13:30
Zeci de cămile, descalificate de la un concurs de frumuseţe. Motivul: Aveau BOTOX injectat și lifting facial
Zeci de cămile, descalificate de la un concurs de frumuseţe

Zeci de cămile, descalificate de la un concurs de frumuseţe. Autoritățile saudite au desfășurat astfel cea mai mare represiune de până acum împotriva concurenților care participă cu cămilele lor la concursuri de frumusețe.

Citeşte şi: Tratament pentru Covid-19, derivat de la o lamă. Ar putea fi administrat ca un simplu spray nazal

Zeci de cămile, descalificate de la un concurs de frumuseţe

Jurații decid câștigătoarele în funcție de forma capetelor, gâtului, cocoașelor, veșmintelor și ținutei.

Premiile concursului de frumusețe se ridică la 66 de milioane de dolari.  Injecțiile cu botox, liftingurile faciale și alte modificări cosmetice sunt strict interzise în cazul cămilelor.

Mai multe cămile au fugit de la circ și s-au plimbat pe străzile Madridului

Poliția spaniolă a avut o intervenție neobișnuită când mai multe de cămile și o lamă au evadat dintr-un circ și au rătăcit pe străzile Madridului.

Animalele proveneau de la Gran Circo Quiros, situat în capitala Spaniei și au fost localizate în jurul orei 5 dimineața, ora locală, și îndrumate înapoi în siguranță de către ofițerii de poliție. Poliția națională a Spaniei a confirmat știrea pe Twitter, împărtășind imagini cu animalele care se plimbă pe străzi, iar postarea s-a încheiat cu hashtag-ul #WeLoveAnimals.

Pe pagina sa de Instagram, circul a transmis că „au suferit un sabotaj al animalelor”, dar a confirmat că „fugarii sunt bine”.