ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 26 septembrie 2021. Concurenții au parte de experiențe culinare inedite: „Mirosea tot a cămilă”

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 26 septembrie 2021. O primă probă de duminică seară îi va aduce pe concurenți în băile turcești, hammam, care intra într-o cursă contracronometru pentru a descoperi următorul indiciu ce este ascuns în interiorul săpunului.

24 sept. 2021, 18:18
ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 26 septembrie 2021. Concurenții au parte de experiențe culinare inedite: „Mirosea tot a cămilă”
Concurenții au parte de experiențe culinare inedite

ASIA EXPRESS

LIVE VIDEO A1 26 septembrie 2021. Concurenţii se vor spăla rând pe rând pentru a descoperi un mesaj important din partea Irinei Fodor, însă proba nu va fi ușoară pentru toți.

Connect-R nu se simțea prea bine acolo unde eram, a început să îl ia cu amețeală, mi-a spus că se simte rău din cauza căldurii”, a mărturisit Shift.

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 26 septembrie 2021. Tot pe parcursul acestei etape, cele nouă cupluri de vedete vor avea de îndeplinit și o serie de sarcini ce le vor părea imposibile.

Dacă eram singur nu terminam proba. Se agita! Îmi era frică să nu ridice vreun picior să mă arunce pe jos!”, va spune Francesco.

Mai exact, această misiune îi va provoca pe concurenți să aibă grijă de câte o cămilă, să o împodobească, să o hrănească și mai apoi să consume specialitățile culinare pregătite de crescătorii săi.

Citeşte şi: Asia Express 21 septembrie 2021. Lidia Buble a izbucnit în lacrimi

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 26 septembrie 2021

În Turcia, laptele și brânza de cămilă sunt considerate produse minune, motiv pentru care concurenții vor avea de înfruntat o nouă provocare gastronomică ce îi va scoate din zona de confort. ”Părea prea frumos să ne ofere doar o tartă și un pahar de lapte. Gustul era ca fix ca mirosul. Mirosea tot a cămilă!”, vor spune concurenții, potrivit A1.ro.

În cea de-a doua etapă de pe Drumul Împăraților cursa tensionată va continua în ritm alert, însă autostopul se va dovedi a fi, din nou, o mare provocare ce le va încetini parcursul: ”Turcia e în lockdown în weekend. Nu era nicio mașină pe drum. Iar cei care sunt pe drum nu au voie să meargă pe distanțe lungi”.


loading...
Partenerii noștri