Zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă în valoare de circa 600.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră

Lucrători ai Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au descoperit şi confiscat, luni, în urma unei acţiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, 1,2 milioane de ţigarete de contrabandă, în valoare de aproximativ 600.000 de lei, au informat reprezentanţii instituţiei.

RomaniaTV.net
12 nov. 2018, 11:53
Zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă în valoare de circa 600.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră

„În data de 12 noiembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă, ocazie cu care a fost oprit în trafic pentru control, în apropierea municipiului Timişoara, un automarfar înmatriculat în judeţul Suceava. Existând suspiciuni cu privire la operaţiunea de transport efectuată, şoferul în vârstă de 56 de ani şi mijlocul de transport au fost duşi la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara pentru efectuarea de verificări”, potrivit unui comunicat de presă transmis de purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Petre-Ionuţ Nicola.

În urma controlului amănunţit efectuat asupra camionului, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de aproximativ 1.200.000 de ţigarete (60.000 pachete) de contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 600.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar automarfarul a fost indisponibilizat la sediul instituţiei. Cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.