Zeci de percheziţii în judeţele Prahova şi Argeş, la persoane suspectate de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale

Poliţiştii prahoveni şi cei ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale din IGPR fac, miercuri, peste treizeci de percheziţii în mai multe localităţi din Prahova şi în judeţul Argeş, la persoane suspectate de furturi din locuinţe şi gospodării. 24 de persoane vor fi duse la audieri.

RomaniaTV.net
22 mai 2019, 07:05
Zeci de percheziţii în judeţele Prahova şi Argeş, la persoane suspectate de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale

”Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Valea Călugărească efectuează 32 de percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din locuinţe, gospodării şi societăţi comerciale. 26 de descinderi au loc în comuna Berceni, 4 în Municipiul Ploieşti, 1 în comuna Valea Călugărească şi 1 în comuna Leordeni, judeţul Argeş, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Sursa citată a precizat că, începând din luna martie a anului trecut, persoanele în cauză ar fi pătruns în incinta unor locuinţe, gospodării şi societăţi comerciale, de unde ar fi sustras diverse bunuri şi valori, precum şi animale şi material lemnos.

Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la peste 57.000 de lei.

24 persoane vor fi fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

La percheziţii participă şi jandarmi, dar şi poliţişti din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din IGPR.