Zeci de români, blocaţi mai bine de 24 de ore pe un aeroport din Paris

Cursa aeriană cu care românii urmau să ajuns la Bucureşti sâmbătă a fost amânată pentru duminică, însă, deocamdată, este neclar când va decola. Oamenii spun că banii primiţi de la compania aeriană nu le ajunge nici de un sandviş, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
02 sept. 2018, 12:55
Zeci de români, blocaţi mai bine de 24 de ore pe un aeroport din Paris

Pasagerii ar fi trebuit să plece sâmbătă, la ora locală 09.00, de pe aeroportul din Beauvais din Paris cu destinaţia Otopeni. Compania a amânat însă decolarea cu 24 de ore. Pasagerii susţin că au primit fiecare doar un voucher de 4 euro pentru orele de aşteptare şi nici nu au avut cazare. În condițiile în care doar un sandviș costă 5 euro.

„Eu am dormit la copiii mei, pentru că sunt aici. Dar sunt persoane care au dormit pe asfalt”, a povestit un pasager.

Nemulţumirea pasagerilor a crescut când şi decolarea programată pentru duminică, tot la ora 09.00, nu a putut fi confirmată.

Compania aeriană susține că zborul a fost reprogramat din cauza unei inspecții tehnice neplanificate. Inspecție ce va dura mai mult, din cauza lipsei de echipament necesar la fața locului. De asemenea, compania a precizat că pasagerii sunt tratați conform regulamentelor Europene și vor primi vouchere pentru alimente și apă, dar și fluturaşe cu drepturile lor.