Zeci de suporteri ai unor echipe de fotbal din Bucureşti au ajutat la deszăpezire în Buzău

Câteva zeci de suporteri ai unor echipe de fotbal din Bucureşti au mers, duminică, în localitatea buzoiană Cotu Ciorii, pentru a-i ajuta la deszăpezire pe localnicii afectaţi de ninsori.

RomaniaTV.net
12 feb. 2012, 17:57
Zeci de suporteri ai unor echipe de fotbal din Bucureşti au ajutat la deszăpezire în Buzău

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău, Adrian Cristian, grupul de suporteri ai unor echipe de fotbal din Bucureşti a participat la deszăpezire în localităţile Cotu Ciorii şi Movila Oii, relatează Mediafax.

Tinerii au dus alimente locuitorilor din zonele înzăpezite şi i-au ajutat pe bătrâni să îşi cureţe zăpada din curţi, să ajungă la depozitele de lemne şi la animale.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Buzău a adăugat că duminică după-amiază 30 de jandarmi au reuşit să ajungă cu alimente în localitatea Robeasca, unde oamenii sunt izolaţi în zăpadă de mai bine de o săptămână.

De asemenea, în judeţul Buzău au acţionat 190 de jandarmi de la Buzău şi Ploieşti în localităţile C.A. Rosetti, Movila Oii, Bâlhacu, Galara Cilibia, pentru curăţarea curţilor oamenilor.

În localitatea C.A. Rosetti a ajuns şi un camion cu alimente de la Jandarmeria Capitalei, reprezentând norma de hrană suplimentară pentru misiunile la care jandaremii bucureşteni au participat.