Zeci de tineri s-au distrat la o terasă din Centrul Vechi. Oamenii legii au împărţit amenzi

Un videoclip în care au fost surprinşi mai mulţi tineri la o terasă din Centrul Vechi al Capitalei a devenit viral pe internet. În imagini se poate observa cum tinerii petreceau fără să ţină cont de distanţarea socială. Poliţia s-a sesizat şi l-a amendat pe patronul terasei.

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 18:10
Zeci de tineri s-au distrat la o terasă din Centrul Vechi. Oamenii legii au împărţit amenzi

În filmare se observă cum tinerii erau înghesuiţi şi nu respectau măsurile de distanţare social. Poliția s-a sesizat și l-a amendat pe patronul terasei.

„În seara de 15 octombrie 2020, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au constatat faptul că la o terasă nu se respectă măsurile de distanțare fizică. Au fost observate mai multe persoane, grupate, care se aflau la mese, dar și în picioare. I s-a pus în vedere administratorului societății să ia măsuri pentru respectarea distanțării fizice și a fost aplicată sancțiune contravențională pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19″, se arată într-un comunicat al poliției.


loading...