Zeci de tone de carburanţi lipsă în unităţile Ministerului Administraţiei şi Internelor

Direcţia Generală de Audit din cadrul MAI a verificat 182 de unităţi şi a constatat lipsa a zeci de tone de motorină şi benzină, cauzele fiind anchetate de procurori, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
24 nov. 2011, 09:13
Zeci de tone de carburanţi lipsă în unităţile Ministerului Administraţiei şi Internelor

În urma controlului s-a constatat că lipseau 24,3 tone benzină şi 8 tone motorină la IPJ Tulcea. Ministrul Administraţiei şi Internelor a ordonat Direcţiei de Control din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române să facă cercetări pentru găsirea vinovaţilor.

De asemenea, s-au constatat lipsa a 13,34 tone benzină şi 3,5 tone motorină la IPJ Arad (cauza fiind cercetată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad), a 0,9 tone benzină şi 9,16 tone motorină la ISU Sibiu, pentru care a fost sesizat Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, a 2 tone benzină şi 3,76 tone motorină la ISU Braşov, fiind sesizat Parchetul Militar Braşov şi a 0,8 tone benzină la IPF Timiş.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a dispus măsuri administrative şi organizatorice pentru remedierea deficienţelor constatate şi pentru stabilirea responsabilităţilor.