Zeci de vedete din showbizul românesc, suspecte de coronavirus, după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv

Anchetă epidemiologică de proporții în showbiz după ce Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus. În ultima vreme, artistul a făcut turul televiziunilor pentru a-și promova noua piesă. În plus, filma pentru un spectacol de televiziune în care sunt implicați zeci de artiști.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 07:50
Zeci de vedete din showbizul românesc, suspecte de coronavirus, după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv

Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus, miercuri, 17 iunie, după ce mai multe zile s-a simţit rău. Artistul a fost luat de acasă cu izoleta şi dus de urgenţă la spital în aceeaşi zi.

Citeşte şi: Marcel Pavel are coronavirus. Artistul a fost luat cu izoleta şi dus la spital

Cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, interpretul a participat la filmările de la Te cunosc de undeva, unde a intrat în contact cu alte două vedete, printre care Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși dar și Monica Anghel.

Vedetele care au intrat în contact cu artistul vor fi testate pentru coronavirus, pentru a afla dacă au fost infectați. Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19 după ce a acuzat simptome timp de câteva zile. Duminică a sărbătorit ziua de naștere a soției sale Duminică, 14 iunie, artistul și-a sărbătorit soția, care a împlinit 49 de ani.

„Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soție Violeta Pavel își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună „LA MULȚI ANI”! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, scria artistul pe pagina personală de Facebook.

Artistul ştia că ar putea fi infectat cu noul coronavirus pentru că a avut câteva probleme medicale însă a considerat că este o simplă răceală pe care a luat-o în timp ce filma pentru un show de televiziune. Totuși, știind că are o fetiță de numai 7 ani, artistul a vrut să fie precaut și și-a făcut testul de coronavirus care iară aseară a ieșit pozitiv. Medicii au început deja să îi administreze un tratament împotriva SARS Cov2. Artistul a avut mai multe apariții la tv în ultima vreme. S-a prezentat în platourile de filmare ale unor emisiuni celebre unde și-a promovat noua lui piesă. A intrat așadar în contact cu mai multe vedete dar și jurnaliști care, conform procedurii, ar trebui acum testați, conform România TV.

„Când avem înregistrat un caz corovirus pozitiv cu buletin de analiza trimis de la laboratul de analiză acreditat de MS este luată legătura cu pacientul pentru a vedea care e starea lui, daca e simptomatic sau nu, daca are forma grava sau usoara si care e trimis la internare. Este intrebat pacientul daca are contactii la domiciliu, sa fie izolati la domiciliu 14 zile.”

„Am contactat o parte dintre persoanele cu care a intrat in contact si oamenii aia nu stiau nimic. Trebuie facuta o lista cu contactii , daca e cazul de ieri ca si caz pozitiv trebuie sa avem bueletinul si vom lua legatura, nu stim contacţii lui” , a declarat la România TV CORINA IORDĂCHESCU, medic epidemiolog DSP.