Zeci de vedete şi influenceri au petrecut pe litoral fără măşti şi distanţare socială

Zeci de vedete şi influenceri din România au petrecut pe litoral la o petrecere organizată cu prilejul lansării unui hotel de lux din staţiunea Olimp, fără respectarea regulilor de distanțare sau ale celorlalte măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, potrivit G4media.ro.

RomaniaTV.net
11 iul. 2020, 12:06
Zeci de vedete şi influenceri au petrecut pe litoral fără măşti şi distanţare socială

Adina Buzatu a postat pe internet o filmare de la mare în care se vede cum la petrecere participă mai mult de 50 de persoane, care nu poartă măști și nici nu păstrează distanța în timpul socializării.

La minutul 02:00, Adina Buzatu anunță petrecerea care urmează să aibă loc, iar ulterior, designerul apare pupându-se și îmbrățișându-se cu cântărețul Ovidiu Komornyik și încă o persoană, la pensiunea artistului din Vama Veche (min. 07:53).

La un moment dat, Adina Buzatu apelează la o echipă de stiliști care îi aranjează părul și care poartă mască. La minutul 10:00 al filmulețului începe o petrecere în care poate fi văzută și Mihaela Borcea, prima soție a fostului dinamovist Cristi Borcea, dar și alte vedete și influenceri din capitală.

Niciunii dintre cei care se văd în video nu poartă măști și nu respectă distanțarea, deși numărul de participanți este mai mare decât prevede legea, iar evenimentul are loc într-un spațiu acoperit.

Ulterior, petrecerea se mută în aer liber, acolo unde Delia susține un concert în fața unei mulțimi care dansează fără distanțare.