Zegrean: Sunt încântat că poporul a adunat atâtea semnături pentru o modificare a Codului Muncii

Preşedintele Curţii Constituţionale a României, Augustin Zegrean, a declarat, miercuri, că este "foarte încântat" că cetăţenii au reuşit să adune semnături şi să promoveze o iniţiativă legislativă "care este de mare interes", respectiv o modificare esenţială la Codul Muncii.

21 ian. 2015, 09:26
Zegrean: Sunt încântat că poporul a adunat atâtea semnături pentru o modificare a Codului Muncii

CCR are miercuri pe ordinea de zi analizarea propunerii legislative pentru modificarea şi completarea Legii 53/2003 – Codul Muncii, iniţiativă legislativă a cetăţenilor, scrie Agerpres.l

„Astăzi avem lucruri mult mai interesante sau cel puţin la fel de interesante. Avem o propunere legislativă, o iniţiativă populară. Este o muncă colosală, s-au adunat 150.000 de semnături. Ar trebui să vă intereseze mai mult asta. Povestea asta cu cibernetica se ocupă alţii de ea, sunt specialişti. Asta este iniţiativă populară. Eu sunt foarte încântat că poporul a fost capabil să se organizeze şi să adune atâtea semnături şi să promoveze o iniţiativă legislativă care este de mare interes. Este o modificare esenţială la Codul Muncii. Deci sunt lucruri foarte importante „, a afirmat şeful CCR înainte de şedinţa de miercuri.

Citeşte şi Legea securităţii cibernetice, discutată la CCR. Zegrean: Nu simt niciun fel de presiune