Zelenski, la Premiile Oscar 2022. Propunerea inedită primită de preşedintele Ucrainei

Zelenski, la Premiile Oscar 2022. Unul dintre cele mai așteptate evenimente cinematografice ale anului se va desfășura la Dolby Theatre din Los Angeles şi va avea trei gazde principale și anume: Regina Hall, Amy Schumer și Wanda Skyes.

24 mart. 2022, 17:43
Zelenski, la Premiile Oscar 2022. Propunerea inedită primită de preşedintele Ucrainei
Zelenski, la Premiile Oscar 2022

Zelenski, la Premiile Oscar 2022. Actrița de comedie Amy Schumer a venit cu această idee, pe care a prezentat-o organizatorilor galei. Vedeta a povestit în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show că își dorește ca președintele ucrainean să apară în cadrul galei.

Zelenski, la Premiile Oscar 2022

Am vrut să găsesc o cale să-l aduc pe Zelenski nu fizic, ci prin satelit, printr-o înregistrare sau ceva de genul ăsta, pentru că știu cât de mulți ochi vor fi ațintiți asupra show-ului. Cred că este o oportunitate grozavă să comentăm ce se întâmplă în lume.

Am și câteva glume pregătite despre situația curentă. Adică, se întâmplă atât de multe lucruri îngrozitoare în lume și e destul de greu să te concentrezi pe una singură. Nu mi-e frică să mă duc în direcția asta, dar nu sunt eu cea care produce Oscarurile”, a spus actrița, potrivit CNN.

Deocamdată, nu se știe dacă propunerea lui Amy va fi fezabilă.

Citeşte şi: Moment istoric. Primii cineaști români, invitați să facă parte din Academia americană de film, care acordă premiile Oscar

Irina Margareta Nistor, gazda Galei Premiilor Oscar 2022

Irina Margareta Nistor va fi gazda Galei Premiilor Oscar 2022. Criticul de film a povestit despre filmele favorite pentru statueta de aur şi a recunoscut că are și un preferat la categoria “cel mai bun film”.

Sunt așa de fericită că am zis așa…dacă a venit filmul ăsta cu “Copacul dorințelor”, cred că eu mi-am pus dorința asta să pot să văd Oscarurile în direct, cu voi, cu Voyo. Cred că va fi foartă multă lume. Probabil că vor fi aluzii și la lumea în care ne aflăm și la tot ceea ce se întâmplă acum. E interesant de văzut cum vor fi aluziile astea.

Belfastul, la care eu țin cel mai tare, recunosc. Mergeți să-l vedeți! Este formidabil. (…) Avem bineînțeles și West Side Story, pentru că nu puteau să-l ignore pe Spielberg de niciun fel. Din păcate, The Power of the Dog o să ia mai mult ca sigur, dar nu ne supărăm… bine că l-am putut vedea. E foarte, foarte intens ,dar realmente simți așa că te plesnește tot timpul. Adică e un film cu bătăi, fără bătăi”, a spus Irina-Margareta Nistor.