Zelenski şi-a vândut celebrul hanorac. A obţinut pe el un preţ de 90.000 de lire sterline, la Londra

La Londra, celebrul hanorac al președintelui Volodimir Zelenski a fost vândut la o licitație organizată de strângere de fonduri pentru Ucraina, pentru suma de 90.000 de lire sterline.

07 mai 2022, 10:30
Zelenski şi-a vândut celebrul hanorac. A obţinut pe el un preţ de 90.000 de lire sterline, la Londra

Înainte de începerea licitației, prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson, a cerut să se liciteze pe scară largă, întrucât acest hanorac ar trebui să coste mult mai mult decât prețul de pornire, de 50.000 de lire sterline.

În timpul licitației, Zelenski a ținut un discurs prin intermediul unei platforme de streaming video și a lăudat Marea Britanie și pe „Brave Boris”, care l-a vizitat anterior la Kiev. La rândul său, Boris Johnson, cel care a condus licitația, l-a numit pe președintele ucrainean „unul dintre cei mai incredibili lideri ai timpurilor moderne”. În cele din urmă, preţul de achiziţie al hanoracului a fost aproape dublu faţă de cel de pornire, 90.000 de lire sterline, scrie The Telegraph.

Citeşte şi Florin Cîţu: „Nici premierul Ciucă, nici Marcel Ciolacu nu m-au sunat înainte de vizita în Ucraina”. Ce spune de vesta antiglonţ

Alte obiecte cre au fost vândute în cadrul licitației de la Casa Christie’s au fost, între altele, inclusiv un cocoș de ceramică oferit lui Boris Johnson în timpul plimbării sale cu Volodimir Zelenski luna trecută, pe străzile capitalei Ucrainei.

Citeşte şi Disperaţi de atitudinea lui Macron, ucrainenii au inventat verbul „a macrona”. Înseamnă „a fi îngrijorat de o situaţie, dar a nu face nimic”


loading...
Partenerii noștri