Zgonea nu-l mai vrea pe Dan Diaconescu la conferinţe în Parlament: A făcut un abuz

Valeriu Zgonea nu-i va mai permite lui Dan Diaconescu să susţină conferinţe de presă în Palatul Parlamentului. După ce şeful OTV a susţinut în această săptămână două conferinţe la grupul PPDD, şeful Camerei Deputaţilor cataloghează acţiunile lui Diaconescu drept abuzive şi promite că va cere lămuriri din partea Secretariatului General al instituţiei.

RomaniaTV.net
24 ian. 2013, 20:18
Zgonea nu-l mai vrea pe Dan Diaconescu la conferinţe în Parlament: A făcut un abuz

„Din păcate, preşedintele Partidului Poporului nu şi-a exprimat un punct de vedere în legătură cu grupul parlamentar ci o opinie privată. Dan Diaconescu nu e preşedintele PPDD, el nu avea dreptul să facă această conferinţă de presă şi e un abuz al PPDD. În prima şedinţă voi discuta această chestiune şi voi analiza mâine, cu Secretariatul General cum a fost posibilă această chestiune”, a declarat Zgonea, într-o intervenţie la România TV.

Potrivit şefului Camerei Deputaţilor, grupul parlamentar al PPDD nu a anunţat cine anume va susţine conferinţa de presă în cadrul sălii de care dispune.

„Eu un abuz pe care Dan Diaconescu l-a făcut. Dacă era preşedinte îi permiteam acest lucru, dacă era
vicepreşedintele, la fel. Dar domnia sa a abuzat, a intrat în Parlamentul României, după care grupul politic a închiriat sala pentru conferinţă de presă neanunţând cine va ţine conferinţa de presă. Erau obligaţi să anunţe”, a adăugat Valeriu Zgonea.