Zi de DOLIU pentru Andreea Marin. Tatăl vedetei a fost înmormântat la Iaşi FOTO

Momente sfâşietoare pentru Andreea Marin. Vedeta şi-a condus tatăl pe ultimul drum, sâmbătă. Dan Marin a fost înmormântat la Cimitirul Sfinţii Apostol Petru şi Pavel din Iaşi, după un priveghi ţinut departe de ochii presei. Suferinţa Andreei Marin este cu atât mai mare, cu cât tatăl a fost părintele care a crescut-o după ce mama ei a murit când Andreea era doar un copil.

RomaniaTV.net
05 mart. 2016, 08:13

Joi dimineață, Andreea Marin a anunțat că și-a pierdut tatăl. Andreea Marin a publicat câteva imagini de colecție, cu ea și cu tatăl ei, alături de un mesaj sfâșietor.

Sufletul și sprijinul meu de o viață, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri și mama, și bunicii  mei și atâția oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme…Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viața, în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipa„, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Tatăl Andreei Marin ar fi împlinit, duminică, 70 de ani. Vedeta nu a dat alte detalii referitoare la moartea acestuia.

În anul 1984, mama Andreei Marin, Violeta, a murit la vârsta de 35 de ani. Ea și sora vedetei, Cristina, care avea 4 ani, se aflau în mașina condusă de tatăl ei, care pe atunci avea 38 de ani. Un bolid de lux a scăpat de sub control și a intrat în mașina familiei Marin. Dan a devenit și mam-ă și tată pentru cele două fiice ale sale, care erau încă la vârste extrem de fragede.