Judecătorii au amânat pentru joi decizia privind validarea rezultatului alegerilor pentru Sectorul 1

Judecătorii nu au luat nici astăzi o decizia privind validarea sau nu a rezultatului alegerilor din 27 septembrie pentru Primăria Sectorului 1. Potrivit România TV, o decizie în acest sens ar urma să fie luată joi. Pe de altă parte, continuă ancheta penală și audierile la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Procurorii trebuie să constate dacă scrutinul a fost sau nu fraudat. 

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 11:00
Judecătorii au amânat pentru joi decizia privind validarea rezultatului alegerilor pentru Sectorul 1

Clotilde Armand, candidatul susţinut de USR-PLUS- PNL şi desenat câştigător al alegerilor pentru Primăria Sectorului 1 din Bucureşti, nu a fost deocamdată validată de magistraţi în funcţia de primar. Judecătoria Sectorului 1 ar putea da o soluţie pe 14 octombrie.

Judecătoria Sectorului 1 a decis, luni, disjungerea cererii PSD cu privire la renumărarea voturilor sau la reluarea alegerilor şi formarea unui nou dosar având ca obiect validarea mandatelor consilierilor locali.

Instanţa a amânat pentru, joi, 15 ocombrie, decizia cu privire la validarea mandatului de primar al Sectorului 1. De asemenea, Judecătoria Sectorului 1 a amânat şi validarea consilierilor locali tot pentru data de 15 octombrie, conform News.ro

Clotilde Armand, reacţie după ce s-a spus că nu a fost validată la Primăria Sectorului 1: E dramă mare!

Clotilde Armand a declarat că singura „problemă” este că social-democraţii vor plăti pentru dezmăţul lor. 

„Multe titluri de „presă” astăzi informează fals oamenii că se reiau alegerile în sectorul 1 sau că nu am fost validată primar al sectorului 1. Avocatul fostului primar pesedist plătit din banii primăriei să-l apere pe fostul primar pe persoană fizică apare pe la televiziuni susținând că au fost fraudate alegerile locale în sectorul 1. Alt mare avocat în conspirații și vajnic luptător împotriva folosirii măștii de protecție când mii de români se îmbolnăvesc de Covid 19 iar medicii sunt epuizați de atâtea cazuri prin spitalele noastre acuză fraude la alegerile locale. Curat murdar!

Nu vă supărați, am și eu o întrebare pentru distinșii avocați: ce căutau membrii PSD cu sute de procese verbale în alb deasupra Biroului Electoral de Sector și de ce sediul de campanie al PSD funcționa într-o instituție a primăriei fix deasupra BES?! Pauză…”, spune Clotilde Armand.

„PSD va plăti pentru dezmăţul pe care l-a făcut”

Câştigătoarea alegerilor locale la Sectorul 1 a declarat că PSD plăteşte acum pentru „dezmăţul lor”, iar banii la care au avut acces până acum vor dispărea.

„Este dramă mare prin PSD. S-a închis robinetul cu bani publici și acum vor plăti pentru dezmățul lor. Mai răsfirați… doamnelor și domnilor. Ce s-a întâmplat astăzi? Adevărul: Judecătoria Sectorului 1 București a dispus disjungerea cererii PSD și a amânat pentru miercuri validarea mandatului meu. De aici până la declarațiile caraghioase făcute de pesediști este o mare distanță.

Apoi, se tot plânge fostul primar pe la -Secția lui Tudorel-. Doamnelor și domnilor de la PSD oare nu știți dvs. că această secție încalcă dreptul Uniunii Europene și trebuie desființată?! Vă întreb prietenește: dacă aveți atâtea dovezi de fraudare de ce nu mergeți la DNA?! De fapt oricum o să mergeți. Curând.”, a conchis aceasta.