Zi fericită pentru soţia lui George Simion. Ilinca a făcut marele anunţ pe Facebook. Mii de mesaje de felicitare

Luna trecută, preşedintele AUR George Simion a anunţat că el şi Ilinca vor să devină părinţi, dar soţia sa pare mai degrabă interesată de carieră.

07 iul. 2023, 13:31
Zi fericită pentru soţia lui George Simion. Ilinca a făcut marele anunţ pe Facebook. Mii de mesaje de felicitare

Soția lui George Simion a făcut anunțul. Vineri, Ilinca a publicat o fotografie pe rețelele sale de socializare în care își anunță urmăritorii că a absolvit. Se pare că Ilinca Simion a terminat un master în Dreptul Afacerilor, în cadrul Facultății de Drept a Universității Titu Maiorescu.

De asemenea, din postare reiese că soția lui George Simion a obținut și o diplomă în psihopedagogie, după ce a terminat modulul psihopedagogic al Universității. Astfel, există posibilitatea ca Ilinica să își dorească o viitoare carieră în domeniul didactic sau poate vrea să-și continue studiile și să obțină un doctorat.

 

Liderul AUR George Simion susține proiectul de lege care ar ridica pragul electoral și ar scoate UDMR din Parlament: Ridicați pragul la 7%! Vă susțin: cu siguranță PNL nu mai trece pragul

Luna trecută, preşedintele AUR George Simion a venit şi cu o dezvăluire surprinzătoare. Se pare că fericitul cuplu se pregăteşte pentru următorul mare pas în căsnicia lor: acela de a deveni părinţi.

„A fost o nuntă frumoasă, ne bucurăm că ne-aţi fost alături. Acum, n-avem nici măcar 5.000 de euro în cont, dar probabil suntem cei mai bogaţi că vă avem pe voi. Aşa că faceţi ce o să fac şi eu acum, închideţi televizoarele. Iubita mea, hai să ne uităm împreună la filmul nunţii, face toţi banii din lume. Mulţumim celor care ne-au fost alături.

Chiar dacă n-avem bogăţii materiale, sperăm cât mai curând să avem bebei şi să vă avem alături!”, a spus George Simion, înainte de a difuza imagini de la nunta de anul trecut.

George Simion și Ilinca au devenii nașii unui copil
Pe 10 iunie, Ilinca Simion, soția liderului Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a publicat un clip pe contul său de Instagram, dar și o poză prin care arată că cei doi au devenit nași.

În imagine apare și George Simion, liderul AUR, care ținea în mâna lumânarea de botez a finei lor, în timp ce Ilinca Simion o ținea pe cea mică în brațe.

Cei care o urmăresc în mediul online pe soția liderului AUR i-au lăsat o grămadă de aprecieri la postări, dar și comentarii. Cei mai mulți dintre ei au lăsat mesaje frumoase prin care urau sănătate și fericire celei mici.

Postarea Ilincăi Simion în care apare alături de soțul ei, ținând-o pe micuță în brațe, a strâns mai multe aprecieri. Cei care îi urmăresc pe cei doi în mediul online se întreabă acum când o să aibă și ei un copil.

George Simion a făcut baie de mulţime în fieful lui Iohannis, vorbind de ciorba de burtă făcută de nepalezi: „Candidatul AUR va fi în turul doi la Prezidenţiale”. AUR vrea să facă bani din căcărezele de oaie
„Aratati foarte bine amandoi! Sa va traiasca finuta ! Pe cand va vedem si pe voi cu copilul vostru in brate !?!”, se arată într-un comentariu.

Soția liderului AUR nu a răspuns la astfel de comentarii, însă a mulțumit celor care au spus că arată foarte bine împreună.

„Felicitări ! Să fie sănătoasă și să vă aducă numai bucurii !Sunteți cei mai frumoși !!!”, este comentariul la care Ilinca Simion a răspuns cu „mulțumim din suflet”, dar a și apreciat mesajul.

De curând, George Simion a povestit că apreciază la soția sa, Ilinca Simion, că nu este cicălitoare și că îi dă libertate. Liderul AUR a declarat că nu a suportat niciodată să i se reproșeze lucruri și că partenera lui a ținut cont de asta.

„Nu e cicălitoare, asta e marea mea bucurie. Am văzut nenumărate exemple. Nu suport să fiu bătut la cap, să mi se reamintească, să mi se reproșeze. Ca orice adolescent, am avut anumite conflicte cu mama și apoi cu anumite prietene. Bine, în viața cotidiană sunt destul de greu de suportat. Nu prea am momente în care să nu fiu concentrat la ceea ce fac. Sunt implicat cu totul. De aceea, am avut nevoie de cineva care să mă înțeleagă total și să mă suporte, cu bune și cu rele. Sunt conștient de defectele mele și sunt fericit, îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am întâlnit cu Ilica, mă înțelege”, a declarat Simion, în podcastul lui Adrian Artene.

 

George Simion s-a căsătorit, anul trecut, cu aleasa inimii lui în urma unei nunți controversate. Au participat 25.000 de oameni, deși Simion se declară un om foarte sărac care își donează tot salariul de deputat. El a spus că și-a organizat nunta din bunăvoința oamenilor care i-au donat cele necesare și din banii de la nași. A avut 42 de nași. Simion și-a publicat, zilele trecute, declarația de avere pe anul 2022. De unde aflăm că a strâns la nuntă suma de 400.000 de euro. Anterior nunții, Simion pretindea că darul de nuntă îl va dona pentru a face un spital pentru cei nevoiași. În final, a păstrat banii.

Altceva frapează la declarația sa de avere. Tot anul trecut, când s-au căsătorit, soția lui Simion a luat un credit pe o perioadă de 30 de ani pentru o locuință. În declarația de avere a lui Simion se specifică faptul că este vorba de „credit ipotecar Raiffeisen Bank S.A. contractat de Simion Ilinca Valentina având separație de bunuri”. Creditul este în valoare de 210.273 lei.

Un avocat contactat de Newsweek România a explicat faptul că această seprație de bunuri înseamnă, pentru această speță, că acest credit este suportat doar de soție. Ea este singura responsabilă de plata ratei.

În cazul în care Ilinca nu ar putea plăti rata din diverse motive, Simion nu are nicio obligație legală să plătească pentru ea. În cazul în care cei doi se despart sau Ilinca nu mai poate plăti, banca nu se poate îndrepta împotriva lui Simion. La fel, dacă cei doi divorțează, Simion nu poate avea nicio pretenție asupra imobilului.

Avocatul mai spune că regula în căsătoria celor doi este „separația de bunuri”, potrivit celor scrise în Declarația de avere. Dacă cei doi vor să achiziționeze ceva la comun trebuie să specifice acest fapt.

Prin „separația bunurilor”, în caz de despărțire / divorț, fiecare rămâne cu ce a dobândit personal. Bunurile dobândite în timpul căsătoriei nu sunt puse la comun. În 99% dintre familiile tradiționale din România, bunurile achiziționate după căsătorie sunt reposnabilitatea comună a celor doi soți. Nu și în familia Simion.

George Simion, prima reacție după ce a anunțat că a strâns 400.000 de euro dar la nuntă. Liderul AUR o dă cotită și anunță că urmează să devină tată. ”Cât de curând o să avem bebei”

George Simion a anunțat că de pe urma nunții cu 10.000 de persoane a strâns 400.000 de euro. Deși a precizat de la început că banii vor fi donați, liderul AUR nu a mai zis nimic în acest sens.

Acum, când a fost obligat să-și facă publică declarația de avere, liderul AUR și-a trecut în cont cei 400.000 de euro, câștigați ca dar de nuntă.

După ce informația a devenit publică, George Simion a avut o primă reacție. Într-un video postat pe Instagram, liderul AUR a apărut alături de Ilinca, soția sa, și amândoi, extrem de ironici, se întrebau unde sunt banii.

Unde sunt banii, iubitule?”, întreabă ironic Ilinca.

George Simion a dat-o cotită și spune că, de fapt, cei 400.000 de euro au constat în mâncarea și băutura cu care au fost serviți invitații.

Ba chiar mai mult de atât, George Simion anunță că el și soția sa urmează să devină părinți, având în plan copii în viitorul apropiat.

Nu avem 400.000 de euro în conturi, dragi prieteni. Sunt banii de la nuntă, v-am invitat la nunta noastră. Aceștia sunt banii, astea au fost produsele, apa, vinul sarmalele și toate celelalte. A fost o nuntă frumoasă, ne bucurăm că ne-ați fost alături. Acum nu avem nici măcar 5.000 de euro în cont, dar probabil suntem cei mai bogați că vă avem pe voi. Iubita mea, hai să ne uităm împreună la filmul nunții, că face toți banii din lume. Mulțumim celor care ne-au fost alături, chiar dacă nu avem bogății materiale, sperăm cât de curând să avem bebei și să vă avem alături”, a declarat George Simion pe internet.