Zi importantă pentru Mădălina Pamfile! Fosta „elevă a lui Mazăre” s-a CĂSĂTORIT cu iubitul său

Mădălina Pamfile a avut parte de cele mai mari emoţii din viaţa sa. Vineri, fotomodelul a ajuns în faţa ofiţerului stării civile, unde l-a luat de soţ pe iubitul ei, Bruno Alin Vlad.

RomaniaTV.net
14 aug. 2015, 11:07

Mădălina Pamfile şi Bruno Alin Vlad au devenit vineri soţ şi soţie.

Pentru că aşa cere tradiţia, Mădălina Pamfile s-a bucurat de o petrecere a burlăciţelor, organizată la malul mării.

„M-a cerut în căsătorie, iar eu am spus „Da”. Sunt fericită, ce să mai aștept? Nu vom face și nuntă acum, probabil că o vom face peste un an sau doi, dar tot va fi o petrecere”, declarat recent Mădălina Pamfile.

Citeşte şi  Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre, se căsătoreşte

Pana sa se marite, bruneta a avut mai multe incercari, multe dintre ele ratate in bratele unor purtatori de crampoane, astfel ca s-a ales cu porecla de „Devoratoarea de fotbalisti”. Printre acestia se numara Gabi Matei, Cristian Daminuta si Alexandru Maxim. La inceputul acestui an, moldoveanca a fost implicata intr-un dosar de proxenetism, astfel ca se zvoneste ca frumoasa bruneta si-ar fi cumparat apartament si masina din banii primiti in schimbul unor servicii sexuale. Pe langa relatiile pe care le-a avut cu cei enumerati mai sus, Pamfile ramane descoperirea fostului primar al Constantei, Radu Mazare, cel care a lansat-o in viata publica.