Zi mare în familia Gabrielei Firea! Fiul cel mare al fostului ministru s-a căsătorit. Primele imagini de la evenimentul spectaculos

E o zi foarte importantă în familia Gabrielei Firea. Fiul ei cel mare, Tudor, s-a căsătorit civil sâmbătă cu partenera lui.

07 oct. 2023, 20:11

Gabriela Firea (51 de ani) a fost soacră mare astăzi, la cununia civilă a fiului său cel mare. Tudor s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, iar evenimentul a fost de-a dreptul spectaculos. El și partenera au ales o locație de lux din Capitală. Printre invitați s-au numărat Adrian Năstase, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Marcel Pavel, Mirela Vaida, etc.

Citește și Marcel Ciolacu pune la zid AUR după ce partidul lui Simion a împărţit pliante electorale la SNSPA: „Un atac mârşav, la fel cum e şi cel la UE. Până la alegeri, românii vor fi informaţi foarte clar”

Tudor este fiul Gabrielei Firea din prima căsnicie, cea cu Răsvan Firea. Fostul ministru și-a ținut mereu familia cât mai departe de ochii curioșilor. Tudor Firea are 28 de ani și toate îi merg bine, atât pe plan personal, cât și profesional. El și fostul ministru au împreună o afacere de imobiliare, iar Gabriela Firea e acționar majoritar.

Tudor și iubita lui au spus astăzi cel mai hotărât „da” din viața lor. Apoi, s-au îndreptat către localul unde s-a ținut petrecerea. Au invitat doar membri din familie, prieteni și persoane apropiate de Gabriela Firea și Florentin Pandele. Au făcut un eveniment restrâns, iar nunta propriu-zisă va avea loc anul viitor, în vară. Gheorghe Nețoiu și partenera lui sunt nașii tânărului cuplu, potrivit Spynews.

Gabriela Firea a atras toate privirile. Cum s-a îmbrăcat fostul ministru

Evenimentul s-a ținut într-un local superb, foarte elegant și decorat cu bun gust, la InterContinental Athénée Palace. Gabriela Firea a atras toate privirile. Soția lui Pandele a purtat o rochie elegantă, lungă, bleumarin, pe corp, care i-a adus multe complimente. Mirela Vaida, buna ei prietenă, a postat mai multe fotografii de la eveniment.

Citește și Sorin Grindeanu, „campion” la păcănele în studenție. Câți bani a pierdut ministrul și ce spune despre consumul de marijuana: „Nu mai mult de două ori”

Pe lângă Tudor, Gabriela mai are doi copii, pe pe David Petru și pe Zian Mihail, alături de politicianul Florentin Pandele. Fostul ministru și-a pierdut pentru totdeauna primul soț în ianuarie 2010, după ce Răsvan Ion Firea, fost atlet și antrenor român de atletism, a suferit un atac cerebral. Opt luni mai târziu, Gabriela Firea s-a căsătorit cu Florentin Pandele, care îi este alături și în prezent.