Zi specială pentru Florin Dumitrescu și Cristina Sima, cei doi împlinesc 11 ani de căsnicie. Mesajul emoționant al bucătarului pentru soția sa: „Dacă ar fi să ne mai naștem o dată, tot cu tine aș vrea”

E o zi importantă pentru Florin Dumitrescu și Cristina Sima Dumitrescu. Cei doi soți sărbătoresc 11 ani de căsnicie.
Alina Costache
08 mai 2024, 16:45
Zi specială pentru Florin Dumitrescu și Cristina Sima, cei doi împlinesc 11 ani de căsnicie. Mesajul emoționant al bucătarului pentru soția sa:

Florin Dumitrescu i-a transmis soției sale cu această ocazie un mesaj emoționant pe rețelele sociale. În data de 8 mai cei doi s-au căsătorit civil.

„11 ani de când Sima a devenit Dumitrescu. Suntem pur și simplu norocoși, ne-am găsit și nu ne-am mai dat drumul de atunci. Am sărbătorit în curtea unde ne-am cunoscut, ne-a gătit Exarhu și ne-a cântat Fane Lăutaru’, a fost prima noastră petrecere reușită de care povestim și astăzi cu ai noștri. Zelda, la mulți ani, dacă ar fi să ne mai naștem o dată, tot cu tine aș vrea”, a scris Florin Dumitrescu în mediul online.

Citește și Radu Mazăre a devenit de nerecunoscut. Fostul primar al Constanței s-a apropiat de Dumnezeu în închisoare și participă la activități religioase

La rândul ei, Cristina Sima Dumitrescu a postat și ea un mesaj emoționant, plin de amintiri frumoase din ziua în care a devenit soția bucătarului.

„11. Mă uitam în oglindă, încercând stângace să îmi pun rujul. Îmi tremura mâna, iar Ava, în burtică, dansa într-una, probabil simțind emoțiile mele. Era o zi importantă. Urma să îmi las numele de Sima (de care eram foarte mândră) și să devin Dumitrescu. Dar, mai mult decât numele de familie, urma să devin soția lui… deveneam o familie. Nu m-a speriat deloc gândul ăsta, tot tremuratul era de la bucuria din suflet, atunci când simți în fiecare celulă că el e The One”, a scris Cristina Sima Dumitrescu pe Instagram.

Cristina Sima Dumitrescu și-a adus aminte cu lux de amănunte cum a decurs una dintre cele mai fericite zile din viața ei, cea în care a spus „da” marii sale iubiri.

„Dansau și fluturii din stomac, dansa și Ava în burtică, iar eu tremuram și zâmbeam. A fost o zi cu emoție, a fost cu iubire, cu bucurie… cu o mână de oameni, toți ai noștri. A fost una dintre acele zile când știi și simți, cu adevărat, că ești binecuvântat cu iubire! La mulți ani împreună, iubirea mea!”, a adăugat ea.

În tot acest timp, Florin Dumitrescu filmează pentru cel mai nou sezon al emisiunii Masterchef, unde a revenit în postura de jurat, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Cei trei bucătari au filmat primul clip pentru show-ul culinar, care va fi difuzat din toamnă pe ProTV.

Citește și Anca Pandrea a primit un semn de Paște de la Iurie Darie. „Am stat acasă cu el, am ciocnit câte un ou roșu și am vorbit”
 

 

 

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost nevoie de un ghid pentru a-l consuma
Capital.ro
Rămas bun, maestre! A murit marele actor. Și-a luat adio
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
Este anunțul zilei pentru milioanele de români care au credite în LEI!
Adevarul
Coșmarul prin care a trecut un culturist: a pierdut zeci de kilograme în 35 de zile. „Corpul meu a început să se mănânce singur”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Prețul carburanților explodează. Ce se întâmplă de la 1 iulie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Oana Roman a făcut o gafă colosală şi a fost taxată imediat: 'Se vede clar că e jeg'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Ciclonul care a lovit Europa se apropie de România: Meteorologii ANM anunță ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină
Capital.ro
Românii sunt obligați să declare. Au termen doar 30 de zile. Statul a impus amenzi
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul fetei ucise la Sibiu, detalii cutremurătoare! "Când am auzit..."
substantial.ro
Șoc în Cluj-Napoca: Turiste britanice surprinse de prețurile ridicate la cafea comparativ cu veniturile românilor
MediaFlux
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'