Zi tristă, 17 milioane de fani sunt în doliu. A murit în somn din cauza unor probleme cardiace

Zi tristă pentru milioane de internauţi. Boo, câinele din rasa pomeranian care a devenit celebru pe internet, a murit la vârsta de 12 ani, din cauza unor probleme cardiace.  

RomaniaTV.net
19 ian. 2019, 15:29
Zi tristă, 17 milioane de fani sunt în doliu. A murit în somn din cauza unor probleme cardiace

Anunţul trist a fost făcut chiar de stâpânul patrupedului, care a precizat că Boo a murit vineri, în timp ce dormea, și că inima lui a cedat. 

„Familia noastră este distrusă de durere, dar ne consolăm cu faptul că acum nu mai are nicio durere”, se arată în mesajul publicat pe pagina lui Boo, care a strâns până acum 17 milioane de fani. 

Cu un an în urmă, câinele Buddy, prietenul bun al lui Boo a murit, iar stăpânul lui zice, în mesajul publicat pe rețeaua socială, că pomeranianul a suferit mult după pierderea acestuia.

Boo a devenit celebru în 2011, datorită înfățișării sale. Pentru că avea blana lungă, sârmoasă și greu de întreținut, stăpânul său a hotărât să-l tundă, iar odată cu noua sa înfățișare, a început nebunia. Pe internet, celebritatea animalului a explodat, iar stăpânul său a decis să îi facă o pagină de Facebook care a crescut în popularitate în ultimii ani,