ZILELE BUCURESTIULUI. Rod Stewart, imagini inedite după sosirea în Capitală FOTO

ZILELE BUCURESTIULUI. Rod Stewart a revenit după 23 de ani în România şi urmează să susțină un show în Piața Constituției, duminică seară, de ZILELE BUCURESTIULUI.

23 sept. 2018, 13:06

ZILELE BUCURESTIULUI. Rod Stewart a sosit în Bucuresti, fiind păzit ca un șef de stat. După ce a coborât din aeronavă, Rod Stewart și staff-ul său au fost duși la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Capitală, Marriott, cu o super-coloană de Mercedesuri pusă la dispoziție de Țiriac Auto, partenerul de mobilitate a festivalului Zilele Bucureștiului.

ZILELE BUCURESTIULUI. Rod Stewart s-a născut în Highgate, Londra. În 2000, a fost diagnosticat cu cancer la tiroidă, fiind operat imediat. El mai suferise și înainte de un nodul benign la nivelul corzilor vocale, având nevoie de intervenție chirurgicală. Vocea lui a avut de suferit, nemaiputând cânta o vreme. După acea perioadă artistul a reînvățat cum să cânte. De atunci a donat o mare parte din banii săi unei fundații care se ocupă cu găsirea tratamentului pentru toate formele de cancer, în special cancerul ce afectează copiii.

ZILELE BUCURESTIULUI. Pe data de 11 octombrie 2005, Rod Stewart a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.