Zina Dumitrescu, abandonată de unicul ei fiu şi de Sărbători

Zina Dumitrescu (79 de ani) a aşteptat în zadar, de Paşte, să-şi vadă unicul fiu. Din păcate, Cătălin Negreanu nu şi-a mai vizitat mama de luni bune, a lăsat-o la azil îngropată în datorii, iar de Sărbători nu i-a dat nici măcar un telefon.

04 mai 2016, 08:18
Zina Dumitrescu, abandonată de unicul ei fiu şi de Sărbători

Săptămâna Mare a fost una tristă pentru Zina Dumitrescu, scrie click.ro. Ea a aflat că fiul ei, Cătălin Negreanu (45 de ani), nu i-a plătit cazarea şi masa, astfel că celebra creatoare de modă a acumulat datorii de 300 de milioane de lei vechi la azilul din Ghermăneşti, unde locuieşte din 2011.

Citeşte şi Gigi Becali, gest URIAŞ pentru Zina Dumitrescu

Totuşi, persoane inimoase, impresionate de situaţia disperată a creatoarei de modă, au sărit în ajutorul bătrânei aflate în impas financiar. La iniţiativa lui Cristi Brancu (Antena Stars), Gigi Becali, Cristian Ţânţăreanu şi medicul Sandu Brînduşa au donat sume importante, astfel că o parte din datoriile Zinei au fost şterse din catastif.

Iar de Paşte, ea n-a rămas la azil, ci a petrecut alături de familia patronului Ion Cassian, care a răsfăţat-o ca pe o prinţesă: „Zina a petrecut Paştele la noi. Am stat la soare, în curte, am avut tot meniul tradiţional, de la ciorbă de miel, până la friptură, ouă vopsite şi cozonac. Ne-am simţit foarte bine. Fiul ei nu a dat nici un telefon, darămite să mai vină să o vadă”, a declarat Ion Cassian.