Zina Dumitrescu, confesiuni la 82 DE ANI. Creatoarea de modă şi-a dezvăluit SECRETELE înainte de a murit

Zina Dumitrescu a acordat un interviu emoționant, deși, în ultimul timp, veștile despre starea sa de sănătate nu au fost deloc îmbucurătoare.

28 mart. 2019, 13:47
Zina Dumitrescu, confesiuni la 82 DE ANI. Creatoarea de modă şi-a dezvăluit SECRETELE înainte de a murit

Zina Dumitrescu a acordat un interviu pentru emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, în care și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor.

Primele imagini cu Zina Dumitrescu după ce starea ei de sănătate s-a agravat. A slabit mult şi e de nerecunoscut

Creatoarea de modă, care a fost căsătorită de trei ori, a povestit cum cucerea bărbații în tinerețe: „Eram foarte naturală, atâta tot. Depinde de domn. Dacă îmi plăcea, mă duceam, vorbeam cu el. Soțul meu a fost extraordinar, marele academician Dumitrescu. Își făcea timp pentru familie. Dar eu mă ocupam de casă. Aveam și femeie, dar făceam și eu”.

Zina Dumitrescu a povestit, de asemenea, cu onestitatea celor 82 de ani, și ce nu i-a plăcut la ea în tinerețe, dar și care era ritualul ei de înfrumusețare: „Nu mi-a plăcut la mine că nu aveam sânii mari. Puneam sutien din acela cu burete… Am fost în toată lumea în afară de China și Japonia”.

Zina Dumitrescu în stare critică: „Ne aşteptăm la ce este mai rău” 

A fost abordat și un subiect delicat, dat fiind că au existat o mulțime de speculații ce indicau faptul că Zina Dumitrescu este neglijată de fiul ei, Cătălin Negreanu, care vine foarte rar să o vadă, dar creatoarea a avut numai cuvinte frumoase de spus despre el: „Am un singur copil. E normal să ținem legătura. Face bine. E pozitiv, ca mine. Seamănă cu mine. Și fizic, și temperamental. E cu Priscilla, o fată, dar nu știu de căsătorie… Am o stare de spirit bună”.

Creatoarea de modă a povestit, de asemenea, și despre fetele ei, modelele cărora le-a fost mentor ani de zile și care nu au uitat-o nici acum: „Eram în relații de prietenie, aveam grijă de ele, le sfătuiam să facă lucruri bune. Țin legătura cu Bianca Brad, cu multe. Cătălin Botezatu e plecat în Turcia, are prezentări. A fost mereu la mine. Când e în București, vine la mine”.