Zina Dumitrescu rupe tăcerea. Se află la o „pensiune” şi se simte foarte bine VIDEO

Zina Dumitrescu a intrat în direct la România TV şi a spus că se simte foarte bine şi că se află la o pensiune în zona de deal şi nicidecum la un azil. "Pensiunea" se cheamă Green House Residence, se află în comuna Mătăsaru, judeţul Dâmboviţa, şi, aşa cum este prezentat pe propriul site, este un centru privat pentru bătrâni.

RomaniaTV.net
02 ian. 2012, 15:41
Zina Dumitrescu rupe tăcerea. Se află la o „pensiune” şi se simte foarte bine VIDEO

Nu sunt la nici un azil. Sunt la o pensiune, eu am vrut să plec din București și am venit la pensiunea asta. Este o zonă de deal. Nu știu să vă spun mai multe„, a declarat celebra creatoare de modă la România TV.

Ea a precizat că mai stă la „pensiune” încă o săptămână, că este prietenă cu „doamna directoare” şi că mai sunt „două doamne” cu care s-a împrietenit.

Legat de declaraţiile vecinilor că ar fi internată la azil, Zina Dumitrescu a spus că nu ştie lumea mai bine decât ce ştie ea.

Oamenii sunt dispuși să fabuleze tot timpul„, a arătat Zina Dumitrescu, completînd că n-a mai vorbit cu fiul său de 2-3 zile, fiind plecat în Elveţia.

Zina Dumitrescu a mai declarat că, atunci cînd se va întoarce, vrea să se apuce să lucreze la o nouă colecţie.

„Vreau o să fac colecție de primăvară-vară, mai mult de vară, că primăvara e pe trecute.

Locul în care se află Zina Dumitrescu se numeşte Green House Residence şi este situat în comuna Mătăsaru, judeţul Dîmboviţa.

Potrivit prezentării de pe site-ul propriu, Green House este un centru de cazare şi îngrijire pentru persoane vârstnice.

Directoarea centrului, Maria Pândaru, a spus la România TV că Green House este o „rezidență unde oamenii aleg să vină pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp.”

Potrivit acesteia, Zina Dumitrescu a venit aici pe data de 12 noiembrie cu intenția de a rămâne până la Crăciun, dar pentru că „i-a plăcut foarte mult” şi pentru că fiul a plecat în străinătate, a ales să-şi petreacă sărbătorile la Green House.

Întrebată cum ar califica starea Zinei Dumitrescu, Pândaru a răspuns:

„Este o stare potrivită unei persoane aflată la vârsta pe care o are. Este ok. O doamnă la 74 de ani care gîndește ok, vorbește coerent. A venit aici o perioadă să se odihnească, înainte de a lucra la o nouă creație.

Potrivit informaţiilor de pe site, Green House oferă următoarele servicii: cazare în regim de pensiune; camere cu 1, 2 sau 3 paturi; îngrijire 24 de ore din 24; Medic internist, asistentă medicală şi îngrijitoare; hrană cât mai ecologică; 5 mese pe zi (3 mese de bază şi 2 gustări); terapie ocupaţională în funcţie de starea de sănătate fizică sau psihică a fiecăruia (ex: excursii, serate, pictură, grădinarit etc.); diverse alte servicii la cerere.