Ziua în imagini. Pictorial cu Lindsay Lohan pentru Playboy, inspirat de Marilyn Monroe

Mult aşteptatul pictorial nud cu Lindsay Lohan, realizat pentru numărul din ianuarie-februarie al revistei Playboy, a ajuns pe internet înainte de vreme. La doar o zi după ce pictorialul a fost publicat online, site-ul revistei a devansat apariţia noului număr la sfârşitul acestei săptămâni.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 11:00

Vedeta din Mean Girls îi aduce un tribut actriţei Marilyn Monroe, într-o serie de 10 imagini nud, care recreează celebrul pictorial pe care Monroe l-a făcut în 1953 pentru aceeaşi revistă. Pozele în care controversata blondă încearcă să intre în pielea lui Marilyn Monroe sunt artistice, fără prea multe elemente îndrăzneţe.

Pentru această şedinţă foto, actriţa a primit un milion de dolari, potrivit Daily mail. Chiar dacă fanii sunt puţin dezamăgiţi că Lindsay nu le-a arătat chiar totul, pictorialul este foarte apreciat.

Nu este prima oară când actriţa pozează nud. Lindsay a mai pozat dezbrăcată, fiind acoperită doar cu o eşarfă, pentru New York Magazine, în 2008, tot într-un pictorial inspirat de Monroe.

 

 

Sursă Foto: DailyMail/Playboy