Ziua în imagini. Primul sărut de întoarcere acasă dintre un soldat american şi partenerul său FOTO

Abia întors din misiune din Afganistan, un puşcaş marin a devenit primul militar homosexual american care îşi sărută în public partenerul la încheierea unei misiuni.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 19:07

Sergentul Brandon Morgan, din Oakdale, a lăsat deoparte orice temere şi a sărit în braţele partenerului său, care îl aştepta la baza aeriană din Hawaii. Evident, fotografia a devenit viral, după ce a fost postată pe pagina de Facebook Gay Marines şi pe mai multe bloguri, unde a fost apreciată de peste 18.000 de persoane şi s-a bucurat de aproape 4.000 de comentarii, majoritatea favorabile.

În timpul misiunii în Afganistan, serbentul Morgan a înregistrat un mesaj de Crăciun pe care l-a dedicat familiei şi prietenilor, dar nu l-a menţionat pe Dalan Wells, cum se numeşte iubitul său, potrivit International Business Times. Acum însă, la întoarcerea acasă, Brandon Morgan s-a aruncat hotărât în braţele lui Dalan, pe care îl numeşte într-un comentariu „uriaşul din fotografie”. El le-a mulţumit tuturor celor care au comentat într-o manieră pozitivă imaginea. „Nu am făcut acest gest pentru a deveni faimoşi sau ceva de genul ăsta. Am făcut-o pentru că după trei misiuni şi patru ani de când ne cunoaştem, ne-am mărturisit în sfârşit sentimentele”, a explicat sergentul Morgan.

Imaginea cu cei doi îndrăgostiţi vine la cinci luni după expirarea interdicţiei privind relaţiile homosexuale la vedere între militari şi la două luni după ce Marissa Gaeta şi Citlalic Snell au devenit primele cadre militare lesbiene care se sărută în public la întoarcerea dintr-o misiune.