ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: Calităţile pe care bărbaţii le vor de la viitoarele soţii

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Sunteţi de ceva timp împreună şi totul pare perfect între voi doi! Atunci nu se poate să nu te întrebi, din ce în ce mai des, de ce nu a pus încă marea întrebare? De ce încă nu ai inelul cu diamant pe deget?

RomaniaTV.net
14 feb. 2014, 09:58
ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: Calităţile pe care bărbaţii le vor de la viitoarele soţii

Ai grija pe ce virtuti pui accentul si descopera care sunt calitatile pe care barbatii si le doresc de la viitoarele lor sotii.

1. Sa fie afectuoasa

Barbatii isi inchipuie sotia ideala ca fiind o femeie foarte prietenoasa si binevoitoare cu persoanele apropiate ei, dar mai ales cu ei. O femeie de calitate, o viitoare sotie le va spune intotdeauna cat de mult ii iubeste si nu isi va ascunde sentimentele niciodata. Cu alte cuvinte, va sti cum si cand sa le gadile orgoliul.

Citeşte şi Tipuri de femei pe care bărbaţii nu le cer în căsătorie

2. Sa ofere sustinere

Sotia ideala este cea care isi sustine barbatul in situatiile critice, atunci cand se afla in momente de cumpana, ajutandu-l sa le depaseasca cum poate ea mai bine.

Soţiile frumoase, secretul unei căsnicii fericite

Viata e dificila si plina de provocari pentru toata lumea, de aceea este important pentru un barbat sa stie ca va beneficia de un suport moral din partea jumatatii sale atunci cand va intampina probleme.

Află mai multe calităţi pe care bărbaţii le caută la viitoarele soţi pe Ele.ro.