Ziua internaţională a femeii, sărbătorită la Opera Naţională. Va fi lansată şi prima ediţie a "TOP 50 Femei în Economie"

Publicat: Vineri, 01 Martie 2019 14:12 // Actualizat: Vineri, 01 Martie 2019 14:12 // Sursa: romaniatv.net

Pe 7 martie 2019, la Opera Naţională, vom sărbători doamnele din lumea afacerilor în cadrul Galei "Women in Economy". Vor primi distincţii antreprenoare de top şi doamne care conduc cele mai mari companii de pe piața românească. Cu această ocazie va fi prezentat studiul cu privire la dezvoltarea antreprenoriatului feminin din România şi va fi lansată prima ediție a "TOP 50 Femei în Economie".

Meritele doamnelor care au schimbat lumea afacerilor din România trebuie recunoscute. Cu o educație academică solidă, acestea au reuşit să-și dovedească valoarea într-un mediu extrem de complicat. Indispensabile în organizații, fac parte din board-uri și chiar conduc destinele celor mai mai mari companii prezente în România. Mai mult, cu muncă și perseverență, cele care au ales drumul antreprenoriatului au reușit să găsească veritabile rețete de succes. Prin urmare, pe data de _7 martie 2019, la Opera Naţională București, CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ PENTRU ANTREPRENORIAT FEMININ (CONAF) şi jurnaliştii Capital Media Production au ales să sărbătorească cu fast toate doamnele din business prin organizarea Galei "Women in Economy".

_"Astăzi nu mai trăim în definiții, creăm definiții, schimbăm concepții, învingem mentalități și avem curaj! Așa arată
femeia de afaceri contemporană, femeia care îndrăznește să piloteze cu calm și cu multă abilitate cursa antreprenoriatului", spune Cristina Chiriac, preşedinte CONAF.

În cadrul evenimentului, la care şi-au anunţat prezenţa înalte oficialităţi din România şi din străinătate, vor primi
distincţii antreprenoare de top şi doamne care conduc operaţiunile unor companii gigant, care asigură o parte
însemnată din PIB-ul României.

În plus, va fi prezentat un studiu realizat de Frames, care are o concluzie încurajatoare: "DIN CE ÎN CE MAI MULTE DOAMNE SE IMPLICĂ ÎN BUSINESSUL ROMÂNESC". Astfel, numărul femeilor prezente în afaceri - din poziția de manager, acționar, administrator sau PFA - a crescut față de 2014 cu aproape 100.000.
Cele mai multe au, în prezent, vârsta între 34 și 49 de ani, studii superioare și experiență în business, clădită în
principal în companiile pentru care au lucrat în trecut. Alte lucruri inedite despre acestă cercetare de piaţă vor putea fi
aflate în cadrul evenimentului.

Un alt punct de interes al evenimentului constă în lansarea „TOP 50 Femei în Economie", anuar în care veți găsi poveştile unor doamne care fac performanţă în business. Răsfoind catalogul, veți descoperi niște doamne despre a căror existență poate nu știați, dar de la care, cu toții, avem multe de învățat.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8730
RON
23 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H