Flutur va cere depunerea mandatului conducerii partidului VIDEO

Demisii şi scandal la PDL. De la ora 15.00 începe şedinţa în care se stabileşte soarta lui Emil Boc. Deja mai mulţi lideri au cerut plecarea şefilor partidului şi o conducere interimară. Prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a anunţat că va cere depunerea mandatului întregii conduceri democrat-liberale.

RomaniaTV.net
14 iun. 2012, 11:16
Flutur va cere depunerea mandatului conducerii partidului VIDEO

„Depunerea mandatului Biroului Permanent este oportună”, a declarat Flutur precizând că va cere acest lucru în şedinţa Colegiului Director. De asemenea, şi Radu Berceanu a spus că îşi menţine intenţia de a cere demisia întregii conduceri.

Şi Monica Macovei vrea ca discuţiile să se poarte cu mandatele pe masă. „Azi trebuie să avem o analiză serioasă, să luăm decizii cu mandatele pe masă”, a declarat vicepreşedintele PDL.

Mai rezervat este secretarul general Ioan Oltean. „Orice măsură ce vizează bunul mers al partidului este susţinută de către mine”, a spus Oltean.

Deşi a obţinut un nou mandat la primăria oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan „Pinalti” a anunţat că demisionează din funcţia de vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal.