Ziua la preda elevilor, după ore se dezbrăca pe internet. O profesoară a fost suspendată, după ce elevii au descoperit că are cont pe OnlyFans. Câți bani câștiga pe lună

Ziua le predă copiilor la școală, iar după ore se dezbracă pe internet. O profesoară de liceu a fost suspendată după ce s-a descoperit că are cont pe OnlyFans și a început un scandal fără precedent.

04 nov. 2023, 13:37
Ziua la preda elevilor, după ore se dezbrăca pe internet. O profesoară a fost suspendată, după ce elevii au descoperit că are cont pe OnlyFans. Câți bani câștiga pe lună

O profesoară de la liceu dintr-un mic oraș din Missouri s-a gândit să îmbine utilul cu plăcutul și aibă două job-uri la extreme opuse în același timp. Scandalul a izbucnit după ce un elev a strecurat un bilet sub ușa clasei sale i-a scris că îi cunoaște secretul.

Citește și Viciul periculos pe care îl avea Olivia Steer înainte să își schimbe complet stilul de viață. Evenimentele tragice care i-au schimbat complet percepția

Megan Gaither, în vârstă de 31 de ani, preda limba engleză și era și antrenoare de majorete la un liceu din Missouri. Femeia și-a deschis un cont de OnlyFans în luna mai pentru a-și rambursa împrumutul de peste 125.000 de dolari pentru studii. E a dezvăluit că salariul ei total în anul 2022, inclusiv o indemnizație de antrenor, a fost de aproximativ 47.500 de dolari.

„Învățământul nu susține financiar o persoană. Este foarte greu să te întreții cu acești bani. Acesta este motivul pentru care am făcut-o”, a mărturisit ea.

Câți bani câștiga profesoara din activitatea de pe OnlyFans

Dacă din banii de cadru didactic nu reușea să ducă o viață decentă, sumele pe care le făcea din OnlyFans o mulțumeau foarte tare. Gaither câștiga între 3.000 și 5.000 de dolari pe lună postând conținut pentru adulți.

Profesoara a mărturisit că și-a dezactivat contul, unde avea circa 1.500 de abonați, după ce o altă profesoară care preda la școala ei a fost suspendată din același motiv. Tânăra a descoperit că și cealaltă profesoară avea OnlyFans abia în iunie, când au devenit prietene bune.

Citește și Povestea emoționantă a unui om al străzii din București, o adevărată lecție de viață. Reușește să supraviețuiască doar din mila oamenilor: „Tatăl meu nu m-a dorit. Nici mama mea. Vorbesc cinci limbi străine”

Elevii i-au descoperit contul după ce a apărut într-un videoclip al celeilalte profesoare. Deși nu i s-a văzut fața, elevii și-au dat seama că e vorba despre ea după ce au văzut o fotografie pe rețelele sociale în care purta aceeași ținută.

Megan Gaither a mărturisit că îi plăcea foarte mult să predea, dar că e conștientă de faptul că cariera ei în învățământ s-a încheiat. Acum se gândește împreună cu soțul să se mute în altă localitate și să-și reactiveze contul de OnlyFans.

„În acest moment, sper doar să câștig suficient pentru a-mi întreține familia”, a spus ea.