Ziua Muncii în bancuri: „În pauza de masă…”

RomaniaTV.net vă prezintă cele mai amuzante bancuri de Ziua Muncii 2018.

RomaniaTV.net
01 mai 2018, 06:36
Ziua Muncii în bancuri: „În pauza de masă…”

”Directorul unei fabrici le propune angajaților să lucreze în fiecare zi mai mult cu o oră pentru a crește productivitatea. Apoi, îi întreabă pe angajați dacă sunt de acord.

Ionescu: Eu propun să se lucreze câte 10 ore pe zi pentru a crește profitul companiei.

Vasilescu:Eu zic că putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru că trebuie să ajungem cât mai repede la nivelul concurenței.

Popescu: Am putea să lucrăm 16 ore pe zi, suntem obligați să ne facem datoria.

Gheorghe: Eu propun să nu mai plecăm acasă deloc. Pentru că acasă ne întâlnim cu nevestele și riscăm să se nască tâmpiți ca Ionescu, Vasilescu și Popescu.”

***

Într-o multinaţională din Pipera, toţi munceau peste program. Programul de lucru, deşi era de 8 ore, se prelungea cu mult peste, dar, nimeni nu spunea nimic. Într-o zi, însă, unul dintre angajaţi, imediat ce se face ora 17, se ridică de la birou şi se duce la şeful cel dur:

– Şefu’, ştiţi, e ora 17, eu am treabă acasă, aşa că o să plec! Nevasta mă aşteaptă să cumpărăm mobilă pentru dormitorul nostru, nu pot să mai stau!

Blocat, şeful acceptă, iar angajatul respectiv pleacă din birou, în privirile mirate ale colegilor.

A doua zi, tot la ora 17, acelaşi angajat, se duce iarăşi la şef:

– Şefu’, la 17,30 tre’ să-l iau pe ăla micu’ de la antrenament. Deci, am plecat ! Şi, dus a fost, fără să-i pese de colegii care au rămas la muncă.

A treia zi, povestea se repetă. Sub un pretext oarecare angajatul respectiv pleca imediat ce se făcea ora 17.

Nedumerit, şeful îi întreabă pe ceilalţi:

-Bine, ăsta pleacă în fiecare zi, fix la ora 17, în timp ce voi munciţi mai departe. De ce nu faceţi scandal, de ce-l lăsaţi să plece ?!

– Ei, lăsaţi-l şefu’ să plece” Știţi, el e în concediu de odihnă !

***

In pauza de masa, CEO-ul unei mari companii merge la un restaurant alaturi de doua dintre secretarele sale pentru a servi pranzul. In timp ce consumau o bautura, din sticla iese un duh si ii intreaba pe cei trei daca vor sa-si puna fiecare cate o dorinta.

Entuziasmata, prima secretara exclama: “Mi-as dori sa fiu pe o plaja intr-o insula tropicala…” In secunda urmatoare, dorinta i-a fost implinita.

Cealalta secretara isi spune si ea dorinta: “Mi-as dori sa fiu intr-un tur al Frantei….”. In secunda urmatoare, este indeplinita si dorinta ei.

Pentru ca era acum randul CEO-ului sa-si puna o dorinta, acesta exclama: “Vreau ca cele doua sa fie inapoi in birourile lor imediat dupa pranz.”

***

„-Din când în când, mă apucă un chef nebun de muncă… 
-Și ce faci în această situație? 
-Mă duc într-un loc mai liniștit, mă așez pe un scaun și aștept să-mi treacă.”