ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Eroii necunoscuţi, omagiaţi primii de 1 Decembrie VIDEO

ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI - 1 DECEMBRIE. Evenimentele oficiale de Ziua Naţională au început cu depunerea de coroane în memoria eroilor neamului. Înalţi oficiali au venit la Monumentul ostaşului necunoscut din Bucureşti, să depună flori în cinstea tuturor celor care au luptat pentru libertate. 

RomaniaTV.net
01 dec. 2014, 07:52
ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Eroii necunoscuţi, omagiaţi primii de 1 Decembrie VIDEO

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, şi şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă, au participat în dimineaţa de 1 Decembrie, la ceremonia militară de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I.

Începând cu ora 11.00, ministrul Duşa şi generalul-locotenent Dănilă vor asista la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Constituţiei.

Aproape 3.000 de militari vor defila, luni, în Bucureşti cu ocazia Zilei Naţionale a României. Tancurile şi maşinile blindate ale armatei vor trece prin faţa Palatului Parlamentului. Anul acesta locul de desfăşurare al paradei a fost mutat de la Arcul de Triumf, din cauza lucrărilor de renovare. Din cauza vremii, este posibil ca bucureştenii să nu aibă parte şi de spectacol aviatic