Ziua Naţională, sărbătorită pe manele la Londra. Românii au ocupat o stradă întreagă şi au dansat pe maşini VIDEO

Ziua Naţională a fost prilej de distracţie şi sărbătoare şi pentru românii aflaţi departe de ţară. Spre exemplu, la Londra aceştia au ocupat o stradă întreagă şi au dansat pe ritmuri de manele.

02 dec. 2021, 13:28
Ziua Naţională, sărbătorită pe manele la Londra. Românii au ocupat o stradă întreagă şi au dansat pe maşini VIDEO

Ziua Naţională a fost sărbătorită pe străzile Londrei de sute de români, care au împânzit o stradă întreagă cu drapelul tricolor, pe care de asemenea l-au arborat la geamurile maşinilor. Modalitatea în care au celebrat-o a fost însă una de natură să atragă într-un mod zgomotos atenţia, ei potolindu-şi dorul de ţară pe ritmuri de manele.

În extazul momentului, mulţi s-au urcat să danseze pe maşini, în timp ce muzica urla din boxe. Imaginile au stârnit reacţii contradictorii, unii apreciind mobilizarea („Cred că românii din diaspora au fost singurii care au sărbătorit Ziua Naţională cu fericire. Ăştia din România şi de 1 Decembrie tot se plângeau ei de ceva”), alţii criticându-i („Să mor de ştie unul de acolo ce s-a întâmplat de 1 Decembrie).

@narcisrobert27##romania 🇹🇩🇹🇩❤️💪💪♬ sunet original – Narcis Robert

Citeşte şi Gafă de proporții la Târgu Ocna, de Ziua Națională a României. Imnul Republicii Socialiste România, intonat din greșeală! Videoclipul a devenit viral

Alte păreri, care se doresc a fi obiective, au concluzionat: „Când nu o să se asculte manele o să ne dezvoltăm… Nu frate, o să ne dezvoltăm când o să învăţăm să nu mai judecăm oamenii după genul muzical„.

@florink8♬ sunet original – Florin Nedelcu

@florink8##HONOR50duet ##fy♬ Mare e lumea – Jador & Costi & Vladuta Lupau

Citeşte şi Parada de 1 decembrie de la Cluj, un dezastru. Cum şi-au bătut joc jandarmii de Ziua Naţională. Imagini scandaloase

În context oficial, de Ziua Naţională a României, Ambasada României în regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a organizat un moment vizual unic în care a proiectat imagini reprezentative ale ţării chiar pe clădirea Institutului Cultural Român din Londra. „Moment special în Belgrave Square, Londra, cu ocazia Zilei Naționale a României„, a fost descrierea clipului video postat pe pagina de Facebook a Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.