Ziua ta de naştere îţi spune care este cartea ta de joc norocoasă

Simbolurile carților de joc au fost dintotdeauna asociate cu semnificațiile astrologice ale zilei de naștere. Carțile reprezinta arhetipuri ale personalitații umane și reflecta caracteristicile generale ale destinului nostru. Descopera și tu ce spune cartea ta norocoasa despre tine.

RomaniaTV.net
27 aug. 2015, 12:32
Ziua ta de naştere îţi spune care este cartea ta de joc norocoasă

Află ce simbol are luna în care te-ai născut

PICA – decembrie, ianuarie, februarie

Persoanele nascute sub semnul inimii negre sunt generoase, inteligente și preocupate de cauze umanitare. Sunt muncitoare, au o voința puternica și sunt deosebit de ambițioase în tot ceea ce fac. În carțile de tarot, simbolul corespondent este spada, unealta celor curajoși, dar și a celor încapațânați. Nu de puține ori, persoanele de pica sunt interesate sa preia puterea și sa dețina controlul, fiind convinse ca se descurca mult mai bine decât alții. Într-adevar, sunt organizate și au abilitați de lider, dar pot fi și egoiste.

CUPA – martie, aprilie, mai

Inima roșie este simbolul celor sensibili, emotivi, tandri, devotaâi și iubitori. Se spune ca aceste persoane vor avea toata viața un suflet tânar, mereu îndragostit de o idee frumoasa sau de planuri îndraznețe. Unii dintre ei sunt romantici incurabili, alții sunt înclinați sa ia totul în joaca. Uneori, te poți baza pe ei, alteori, te vor dezamagi, pentru ca sunt prea comozi și împraștiați. În cel mai rau caz, pot fi acuzați ca sunt iresponsabili, dar niciodata nu vor face rau intenționat cuiva.

TREFLA – iunie, iulie, august

Curioși, sociabili, comunicativi și creativi, în câteva cuvinte poți avea portretul general al nativilor de trefla. Sunt oamenii intențiilor frumoase și ai ideilor revoluționare, dar puțini dintre ei reuțesc sa duca la bun sfârțit ceea ce încep. Iubesc adevarul, încearca sa fie mereu corecți și fac tot posibilul sa îi ajute pe cei din jur, daca merita. Sunt persoane deschise și avide de noutați, gata oricând sa încerce noi experiențe. Uneori, însa, pot fi obositori cu firea lor curioasa și iscoditoare.

Citeşte continuarea pe Avantaje.ro.