ZMEURA DE AUR 2015. "Saving Christmas" a monopolizat competiţia celor mai proaste filme VIDEO

Publicat: Duminică, 22 Februarie 2015 12:02 // Actualizat: Duminică, 22 Februarie 2015 12:02 // Sursa: romaniatv.net

Producţia "Saving Christmas" a primit Zmeura de Aur, un anti-Oscar acordat anual celei mai slabe producţii de la Hollywood. De altfel, producţia a "monopolizat" a 35-a ediţie a premiilor Razzies.

Kirk Cameron, actorul principal din "Saving Christmas" a primit Zmeura de Aur pentru cel mai prost actor în 2014 iar scenariul producţiei a fost desemnat cel mai prost din 2014.

 

Zmeura de Aur pentru cea mai proastă actriţă a fost primită de Cameron Diaz, pentru rolurile din "The Other Woman" și "Sex Tape".

În noaptea de duminică spre luni se decernează premiile OSCAR 2015, gala urmând să aibă loc la Dolby Theatre din Los Angeles. TOTUL DESPRE OSCAR 2015

OSCAR 2015: "Birdman", al mexicanului Alejandro González Ińárritu și "The Grand Budapest Hotel", al regizorului american Wes Anderson, pleacă din postura de mari favorite pentru premiile Oscar, având în vedere numărul de nominalizări, câte 9 fiecare, primite din partea Academiei Americane de Film.

OSCAR 2015: Cea de-a 87-a ediţie a galei Oscar va avea loc în data de 22 februarie, 2015 în Los Angeles la Dolby Theatre. În timpul ceremoniei vor fi acordate premii pentru 24 de categorii înscrise în cursa pentru cel mai prestigios premiu din industria filmului. Click! îţi prezintă toate aspectele din cea mai importantă zi a anului pentru cei de la Hollywood.

Gazda premiilor Oscar 2015 este actorul Neil Patrick Harris, care a preluat ştafeta de la Ellen DeGeneres. Actorul, cunoscut pentru rolul său din serialul "How I Met Your Mother" şi cel secundar din "Gone Girl" va prezenta ceremonia pentru prima oară.  "Va fi un show grozav. Orice se poate întâmpla. Orice", a spus el în clipul de promovare. 

Oscar 2015. Spectacolul va fi transmis live şi în România

Gala Premiilor Oscar 2015 va fi difuzată în direct şi în România, de Digi Film şi Digi 24. Transmisia va avea loc în noaptea de duminică spre luni, 22-23 februarie, începând cu ora 2.00 şi va fi comentată de Irina Margareta Nistor. Ceremonia propriu-zisă va începe în jurul orei 3.30.

Oscar 2015. Nominalizările pentru cel mai bun film

La Premiile Oscar 2015, opt pelicule sunt în cursa pentru marele trofeu de "Cel mai bun film"."Birdman", "American Sniper", "Boyhood", "Whiplash", "The Grand Budapest Hotel", "The Imitation Game", "Selma", "The Theory of Eveything" sunt filmele care concurează pentru titlul de cel mai bun film din 2014.

Oscar 2015. Nominalizările pentru cel mai bun actor în rol principal

Lupta pentru Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal dintre Michael Keaton și Eddie Redmayne este una din marile dileme ale celei de-a 87-a ediție a premiilor Oscar, chiar dacă britanicul are avantajul de a fi câștigat deja premiul BAFTA și cel al Sindicatului Actorilor Americani (SAG), relatează EFE. În cursa pentru marele premiu se înscriu în acest an 5 vedete care speră să îşi expună în vitrina cu trofee şi cea mai râvnită statuetă din industria cinematografiei. Cei cinci actori care concurează sunt: Bradley Cooper- "American Sniper", Steve Carell- "Foxcatcher", Benedict Cumberbatch- "The Imitation Game", Michael Keaton- "Birdman", Eddie Redmayne- "The Theory of Everything". 

Oscar 2015. Nominalizările pentru cea mai bună actriţă în rol principal

Actrița americană Julianne Moore, aflată la a cincea sa nominalizare la Oscar, este favorita clară la categoria cea mai bună actriță pentru interpretarea magistrală a unei bolnave de Alzheimer în filmul "Still Alice", un rol cu care a câștigat toate premiile anul acesta.Duminică dimineaţă vom afla cine va pleca acasă cu titlul de cea mai bună actriţă de la Hollywood. În cursa pentru râvnitul trofeu din acest an, s-au înscris 5 vedete. Rosamund Pike- "Gone Girl", Marion Cotillard- "Two Days, one night", Felicity Jones- "The Theory of Everything", Reese Witherspoon- "Wild", Julianne Moore- "Still Alice" sunt cele cinci candidate la trofeul de cea mai bună actriţă într-un rol principal.

Oscar 2015. Nominalizările pentru cel mai bun regizor

Şi pentru Cel mai bun regizor la Oscar 2015 lupta se dă tot între doi dintre nominalizaţi: Richard Linklater ("Boyhood") şi Alejandro González Iñárritu ("Birdman"). Criticul Scott Feinberg, de lahollywoodreporter.com, crede că Linklater va câştiga premiul. Deşi l-ar prefera pe Linklater, atât jurnaliştii de la Indiewire, cât şi cei de la The Guardian sunt de părere că Inarritu va pleca acasă cu trofeul anul acesta. 

OSCAR 2015: Ciudăţeniile din spatele statuetei

O statuetă Oscar în mărime naturală, care prizează cocaină, a fost expusă joi seară pe celebrul Hollywood Boulevard din Los Angeles, cu doar câteva zile înainte de decernarea celor mai importante trofee din cinematografia americană. Statuia a fost expusă joi pe Hollywood Boulevard, în zona La Brea Avenue, la doar câţiva metri de locul în care poliţia va organiza un cordon de securitate şi va închide străzile din jur, pentru ca celebrităţile să poată să păşească pe covorul roşu la gala premiilor Oscar 2015, duminică seară.

Premiile Oscar, Graalul unei întregi vieți, rămâne suprema recompensă cinematografică. Unii câștigători nu știu unde să mai pună statueta, ajungând să o exileze în cele mai neașteptate locuri, iar alții, dimpotrivă, o așează la vedere să poată fi văzută de oricine intră în casă.

enelope Cruz, de exemplu, a dormit cu trofeul aurit câteva zile după ce a intrat în posesia lui, iar Cate Blanchett, recompensată pentru rolul din 'Blue Jasmine', l-a pus pe pernă în seara când l-a adus acasă: 'Eram aproape ca într-un triunghi, soțul meu, eu și Oscarul!', a spus actrița, citată de lepoint.fr.

Multă vreme Penelope Cruz nu s-a putut despărți de premiu, ducându-l chiar și la plajă și găsindu-i apoi diferite locuri în casă, în funcție de starea ei de spirit.

Oscarul ambulant este de altfel tendința vedetelor. Jean Dujardin nu a știut ce să facă cu 'acest domn curat cu mutrița lui netedă', primit pentru rolul din 'The Artist'. L-a așezat mai întâi pe o etajeră, ștergându-l cu grijă din când în când de praf, dar a ajuns apoi la...toaletă, potrivit Paris Match.

La fel a procedat și Emma Thompson, căreia i s-a acordat de două ori Oscarul, pentru 'Howards End' și 'Sense and Sensibility'. Ea a așezat statuetele în același loc ca actorul francez, considerând că toaleta este locul cel mai frecventat din apartamentul ei londonez. Au fost și în baia din casa de vacanță, fiindcă 'se potriveau cu țevăria'. Se pare că în ultima vreme tronează în biroul actriței.

PREMIILE PREMIILE OSCAR 2015 LIVE: Neil Patrick Harris nu este la fel de cunoscut ca alți actori care au prezentat Premiile Oscar, însă este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.

În anul 2012, se afla în top 10 cei mai bine plătiți actori de televiziune cu 295.000 de dolari pe episod. La acea vreme Neil Patrick Harris juca în serialul de comedie ”How i met your mother”, rolul lui Barney Stinson, un bărbat cu un succes fulminant la femei.

Neil Patrick Harris și-a început cariera în adolescență cu rolul din "Doogie Howser, M.D'', un serial de la inceputul anilor '90. Abia zece ani mai tarziu, rolul din filmele "Harold si Kumar" l-a readus în atenția publicului și l-a ajutat să fie distribuit în serialul ”How i met your mother”.

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE este, ca în fiecare an, evenimentul care încununează anul cinematografic precedent şi asupra căruia sunt aţintite, deopotrivă, privirile specialiştilor şi cinefililor. Cu nominalizări surpriză, sau mai bine zis cu mari absenţi care au dat lovitura în box-office, Oscarurile din acest an promit, însă, să fie un spectacol.

Iată lista completă a nominalizărilor la PREMIILE OSCAR 2015 LIVE şi favoriţii la principalele categorii:

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun film:

"American Sniper", de Clint Eastwood
"Birdman", de Alejandro Gonzalez Inarritu
"Boyhood", de Richard Linklater
"The Grand Budapest Hotel", de Wes Anderson
"The Imitation Game", de Morten Tyldum
"Selma", de Ava DuVernay
"The Theory of Everything", de James Marsh
"Whiplash", de Damien Chazelle

FAVORITE la câştigarea premiului pentru cel mai bun film sunt "Boyhood" şi "Birdman"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun actor în rol principal:

Steve Carell pentru rolul din "Foxcatcher"
Bradley Cooper, pentru interpretarea din "American Sniper"
Benedict Cumberbatch, pentru "The Imitation Game"
Michael Keaton, pentru "Birdman"
Eddie Redmayne, pentru "The Theory of Everything"

FAVORIŢI sunt Michael Keaton şi Bradley Cooper.

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cea mai bună actriţă în rol principal:

Marion Cotillard pentru rolul din "Deux jours, une nuit"
Felicity Jones pentru "The theory of everything"
Julianne Moore pentru "Still Alice"
Rosamund Pike pentru "Gone Girl"
Reese Witherspoon pentru "Wild"

FAVORITE sunt Reese Witherspoon şi Julianne Moore.

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cea mai bună regie:

Alejandro Gonzalez Inarritu, pentru "Birdman"
Richard Linklater, pentru "Boyhood"
Bennett Miller, pentru "Foxcatcher"
Wes Anderson, pentru "The Grand Budapest Hotel"
Morten Tyldum, pentru "The Imitation Game"

FAVORIŢI sunt Richard Linklater, care petrecut 12 ani filmând, cu aceiaşi actori, Boyhood, şi Alejandro Gonzalez Inarritu.

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun actor în rol secundar:

Robert Duvall ("The Judge")
Ethan Hawke ("Boyhood")
Edward Norton ("Birdman")
Mark Ruffalo ("Foxcatcher")
J.K Simmons ("Whiplash")

FAVORIŢI sunt Edward Norton şi JK Simmons.

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cea mai bună actriţă în rol secundar:

Patricia Arquette ("Boyhood")
Laura Dern ("Wild")
Keira Knightley ("The Imitation Game")
Emma Stone ("Birdman")
Meryl Streep ("Into the Woods")

FAVORITĂ este Patricia Arquette.

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun film străin:

"Ida", de Pawel Pawlikowski (Polonia)
"Leviathan", de Andrey Zvyagintsev (Rusia)
"Tangerines", de Zaza Urushadze (Estonia)
"Timbuktu", de Abderrahmane Sissako (Mauritania)
"Wild Tales", de Damián Szifrón (Argentina)

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun lungmetraj de animaţie:

"Big Hero 6", "The Boxtrolls", "How to Train Your Dragon 2", "Song of the Sea", "The Tale of the Princess Kaguya"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cea mai bună regie artistică:

"The Grand Budapest Hotel", "The Imitation Game", "Interstellar", "Into the Woods", "Mr. Turner"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun scenariu adaptat:

"American Sniper" (Jason Hall), "The Imitation Game" (Graham Moore), "Inherent Vice" (Paul Thomas Anderson), "The Theory of Everything" (Anthony McCarten),
"Whiplash" (Damien Chazelle)

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun scenariu original:

"Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)" (Alejandro G. Iñárritu, Nicolás Giacobone, Alexander Dinelaris, Jr. & Armando Bo), "Boyhood" (Richard Linklater), "Foxcatcher" (E. Max Frye şi Dan Futterman), "The Grand Budapest Hotel" (Wes Anderson & Hugo Guinness), "Nightcrawler" (Dan Gilroy)

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cea mai bună imagine:

"Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)", "The Grand Budapest Hotel", "Ida", "Mr. Turner", "Unbroken"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun montaj:

"American Sniper", "Boyhood", "The Grand Budapest Hotel", "The Imitation Game", "Whiplash"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cea mai bună coloană sonoră:

"The Grand Budapest Hotel" (Alexandre Desplat), "The Imitation Game" (Alexandre Desplat), "Interstellar" (Hans Zimmer), "Mr. Turner" (Gary Yershon), "The "Theory of Everything" (Jóhann Jóhannsson)

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun cântec:

"Everything Is Awesome" din "The Lego Movie", "Glory" din "Selma", "Grateful" din "Beyond the Lights", "I'm Not Gonna Miss You" din "Glen Campbell...I'll Be Me", "Lost Stars" din "Begin Again"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun montaj de sunet:

"American Sniper", "Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)", "The Hobbit: The Battle of the Five Armies", "Interstellar", "Unbroken"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun mixaj de sunet:

"American Sniper", "Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)", "Interstellar", "Unbroken", "Whiplash"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cele mai bune efecte vizuale:

"Captain America: The Winter Soldier", "Dawn of the Planet of the Apes", "Guardians of the Galaxy", "Interstellar", "X-Men: Days of Future Past"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun machiaj/ cea mai bună coafură:

"Foxcatcher", "The Grand Budapest Hotel", "Guardians of the Galaxy"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cele mai bune costume:

"The Grand Budapest Hotel", "Inherent Vice", "Into the Woods", "Maleficent", "Mr. Turner"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun scurtmetraj animat:

"The Bigger Picture", "The Dam Keeper", "Feast", "Me and My Moulton", "A Single Life"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun scurtmetraj de ficţiune:

"Aya", "Boogaloo and Graham", "Butter Lamp (La Lampe Au Beurre De Yak)", "Parvaneh", "The Phone Call"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun lungmetraj documentar:

"CitizenFour", "Finding Vivian Maier", "Last Days in Vietnam", "The Salt of the Earth", "Virunga"

PREMIILE OSCAR 2015 LIVE Cel mai bun scurtmetraj documentar:

"Crisis Hotline: Veterans Press 1", "Joanna", "Our Curse", "The Reaper (La Parka)", "White Earth"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cameron Diaz Kirk Cameron Oscar 2015 Saving Christmas Zmeura de Aur
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8387
RON
05 Jun
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H